Skandal:Avea 1 aylık internet Kullanımına 5.523TL Fatura Yolladı!

Sponsorlu Bağlantılar

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
5.000 yuh diyebiliyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
sadece eski parayla 5 buçuk milyar XD

ecm92

Üye
bende avea 100 mb internet yapmıştım .d sonra paket asımı olmuş tabi telefondaki paket verilerde 82 mb diodu neyse işte bi aveanın kendi sistesine griyim dedim 25 tl gitti aradım sordum musteri hizmetlerine asılan bayt basına 30 kurusmuş bende iptal ettim üyelimi ve suan hattımı vodefone tasımayı dusunuyorum .Dgerci bu 5 bucuk milyarla kısaylanamaz ama genede insanın içne otruo işte.D

buldog

buldog

Üye
arkadaşıma geçmiş olsun diyorum.Ama bir hizmeti satın aldığımızda da ne oluyormuş ne bitiyormuş,sınırı parası aşımı ne kadarmış gibi inceleme ve araştırma yapmıyoruz.Kapıdan veya sokak üstü standta satış yapan eleman yüzdesini düşünür.Ayrıntıya girmez.Bu yüzden dikkatlı olmakta fayda var.Mesela ben bir elektronik ürün almadan önce bir hafta piyasa,internet ve kullanıcı yorumlarına bakarım.Herkesede böyle olmalarını tavsiye ediyorum

CharismAeRoL

Üye
hem 1 GB söylemi hem sınırsız söylemi gerçekten çelişkili. Ben evimde TTNET ADSL den başka bağlantı kullanmıyorum. Ayda 49 TL ödüyorum ve istediğim gibi özgürce kullanıyorum. Extra fatura yok ama extra hız var. Sınırsız 1 megabit üyesi olarak başladım daha sonra bir kampanya ile ocak 2010 dan itabaren hızımı 8 megabite yükselttim. Santrale olan mesafemden dolayı 7683 kpbs olarak bana ulaşıyordu. Ama yinede 7 kat hızlı kullanıp halen 49 lira ödüyor olmak güzel bir duygu. Evde ve işyerinde bu şirketlerin verdiği 3G mobil modem ile internete bağlanmak bana göre mantıksız. B mobil modemler sürekli iş seyahatine çıkan kişiler için oldukça ideal. Sadece işleri için kullanıyorlar doğal olarak kota aşımı yapmıyorlar. Ama bir ev kullanıcısı müzik film izleyip indirmek için oldukça fazla yükleniyor bağlantıya sonuç olarak böyle sonuçlar yaşanabilmekte. Benden dostça bir uyarı. Hiçbir satıcı üretici firma tüketici lehine sözleşme hazırlamaz. Birşeyleri satın alırken önünüze imzalamanız için koyulan sözleşme metnini baştan sona dikkatlice okumanız olur. Bu tüketici olarak sizin en doğal hakkınız. Okumadan imzalarsanız bu ve benzeri olumsuz olaylar karşısında kendinizi savunamazsınız. Arkadaşımız her ne kadar tüketici hakem heyetine başvurmuş olsada olumlu sonuç alacağını düşünmüyorum. Çünkü neye ne şartlarda imza attığını kendisi de bilmiyor. Yne de temennim olumlu bir sonuç almasından yana. Geçmiş olsun

feryddjan

Üye
arkadaşlar ben yeni üyeyim . gerçekten şu mesajı okuyunca şoke oldum . annemlerde daha önce iki kere aveadan 600 liralık kazık yemişlerdi . üzgününm ama galiba o parayı ödemesi gerekecek..

kol@j

kol@j

Üye
yahu ben ttnet 3g kullandım döke saça desem yeridir 2,5 gb tı (82 tl ücrete mal oldu.)daha fazla uğraşsam en baba 200 tl gelir... kastırsan 1000 tl bile yapılamaz....
bu 5000 küsür lira ne böyle be ya....

ama şu var...
bir şekilde kolaylık yapılacak ayağına... avea tarafından fatura iptal edilir... yeni bir fatura açılırsa bunu da gene pahalı bir fiyata oturtabilirler...
100 tl gibi...

ya da bu faturayı ödeyin gelecek faturalardan düşeriz gibi komik tekliflerde sunulabilir...
sonuç olarak her halukarda mahkeme en caydırıcı çözüm olur...

gerçi bu konu için bir fikrim vardı...

http://www.maxicep.com/genel-hukuk/tuketici-haklari-polisi-tavsiye-353355.html

bu bağlantıda
hayırlı maxicepler

HackerCelik

HackerCelik

Üye
E canım siz de Vodafone kullanın.. Fatura stop özelliği var. SInırsız da kullansanız gelecek olan maksimum tutar 100 TL olacaktır. (Sadece belli bir miktarı geçince adil kullanımdan dolayı hızı düşürüyorlar)

Arkadaşa Katılıyorum 8 tl ye vodafonede aylık sınırsız internet kullanıyorum ve çok memnunum:d:

pampilo

Üye
Vodafone'dan şaşmayın. Avea olmasa Turkcell hala milleti soymaya devam ediyordu fakat avea çekmiyor. Öyleyse neden Voda kullanmayalım ki?

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
Nuran Ö. yazıyor ama fotoğrafta erkeksin

hrn_07

hrn_07

Üye
geçmiş olsun :hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu eski bir tarihe ait olduğu için kapatılmıştır.

Üst Alt