Yeni Nesil Nokia 603, 700, 701 ve 808 Pureview Telefonlara Flash Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

Yigit315

Yigit315

Üye
:tşk: hocam çok güzel bi paylaşım olmuş. Eline sağlık. bayramdan sonra bi bakacam.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

musderpol

Üye
Valla çok sağol,sinirden telefonu kırıp atmaktan kurtardın beni.Hayırlı bayramlar,,

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı bayramlar dilerim

Cem Sinan

Cem Sinan

Üye
Bu işlemleri yapmadan önce depo hafızasını biçimlendirmek ya da yeniden formatlamak gerekir mi yoksa hiç bir işlem yapmadan flash atsak bi sorun olmaz dimi?

Cem Sinan

Cem Sinan

Üye
:tşk:

mertcan_deniz

Üye
nokıa 701 e hard format attım ve birçok özellikleri silindi (video düzenleyici - resim düzenleyici - ovi mağazaya girmiyor uygulama yüklediğimde hata veriyor vb...)bana yardımcı olursanız çok sevinirim:):):):)

ANIL

ANIL

Admin
nokıa 701 e hard format attım ve birçok özellikleri silindi (video düzenleyici - resim düzenleyici - ovi mağazaya girmiyor uygulama yüklediğimde hata veriyor vb...)bana yardımcı olursanız çok sevinirim:):):):)

Konuda anlatılan işlemleri yaparak flash atmalısın.

gkcll

gkcll

Üye
hocam ben bu dosyaları kuramadım lütfen bir yardım edermisin bu navifirm dosyası yuklenmiyor pc ye yardım

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm kurulmuş halidir direk .exe 'yi açacaksın açılmıyorsa arkadaşın dediği netframework 4.0 yükleyip dene phoenix ise kurulacak onun içinde gerekli bileşenler bilgisayarda vardır umarım olmayanları phoenix kendisi kurmaya çalışır.

gkcll

gkcll

Üye
internet cafeden denedim 2 yerden de yüklenmiyor hata veriyor neyse yapamıcam ben bunu bilmiyorum o dediğinizden varmı crayz usta benim bilgi sayar değil birde o pho0nex felan ona indirmeye tıklıyorum liviyd diye birşey iniyor bide babboy böyle birsey iniyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bence sen hiç karıştırma kardeş alakasız şeyler söylediklerin

gkcll

gkcll

Üye
hocam bu phonex linkinde sorun mu yar acaba siz tıklayınca ne olarak iniyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
İndirme sayfası açılıyor bir kaç saniye bekleyeceksin alt kısımda indirebileceğin çeşitli upload siteleri var içinden seçip indireceksin. Gamefront'tan indir sen bekletme yapmaz hocam.

rehman111

Üye
ben flash attım bana flash atmadan önce söylemişlerdi ki, flash atdıkdan sonra sertifikat hatası veren programlar çalışacak amma bakıyorum şimdi yine sertifika hatası yapıyor. ne yapmalıyım?

ANIL

ANIL

Admin
ben flash attım bana flash atmadan önce söylemişlerdi ki, flash atdıkdan sonra sertifikat hatası veren programlar çalışacak amma bakıyorum şimdi yine sertifika hatası yapıyor. ne yapmalıyım?

Flash ile ilgilisi yok onun. Telefonun hacklemen gerekiyor unsigned uygulamaları yüklemen için.

Üst Alt