Yeni Nesil Nokia 603, 700, 701 ve 808 Pureview Telefonlara Flash Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Save to: bu kısıma dosyaları kayıt edeceğiniz yeri seçiyorsunuz (Phoenix ile flashı telefona kurarken bu dosyalar C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/'Telefon Tür Kodunuz(RM-779,RM-670 veya RM-774)' klasörü içinde bulunmak zorunda (dikkat edin 'Telefon Tür Kodu Klasörüz' içinde 'Ürün Kodu Klasörünüz' olmasın dosyalar yani mesela RM-779 klasörü içinde 059K2S1 klasörü olmayacak direk indirdiğiniz dosyalar olacak) yoksa Phoenix ile yüklerken dosya bulunamadı gibi hatalar alırsınız). İsterseniz dilediğiniz bir yere indirin oradan gerekli dizine atıp yükleyin.

Konuyu incele diyorum ama incelememekte ısrarcısın güzel kardeşim inşallah telefon elinde kalmaz iyi akşamlar :)

54 paTR10

54 paTR10

Üye
nokia 603 patcher*.ldd sorunu var. Flash atsam duzelir mi?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Düzelir. Flashtan önce soft ve hard formatları çek temiz olsun.

54 paTR10

54 paTR10

Üye
eline saglik

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

allstar_23

Üye
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM el

arkadaşlar acil bana biri yardım edebilir mi telefona flash atarken yanlışlıkla update softwareye tıkladım. telefonda türkçe dil gitti normal hard format attım olmadı ne yapabilirim acil yardım lütfennnn.. Telefon t mobile diye açılmaya başladı

Arkadaşlar artık bana biri yardım etsin :((
Telefonum Nokia 603 mevcut sürüm 211.10.1409 geri nasıl çevirecegm eski sürümüneyapamadm lütfen ya

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Downgrade yapman lazım ölü flash o konuda forumdaki konuları incele kardeş benim çok bilgim yok o yüzden cevap yazamıyorum

ozooku

Üye
Emeğine sağlık kardeşim şimdi flashı attım sorunsuz eski halinden daha da iyi oldu.
Binlerce Teşekkürrrrrrrrrr :oke:

• Beğen
TrBelle

TrBelle

Üye
abicim phoenix in linkini atar mısın werdiğin linke basınca ilived die bi şey indirin dio :D

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: TrBelle
TrBelle

TrBelle

Üye
abi programı tamam kurdum usbdende medya aktarımını sectm. phoenix programına girdim usb 1 de sectim :D file'den scan product a basıyorum telefonu taramıyor sürekli readly yazıyor neden ?

- - - Eklendi - - -

abi programı tamam kurdum usbdende medya aktarımını sectm. phoenix programına girdim usb 1 de sectim :D file'den scan product a basıyorum telefonu taramıyor sürekli readly yazıyor neden ?

ANIL

ANIL

Admin

- - - Eklendi - - -

Bilmem :) Özelden ıd ve şifre ver team ile yardımcı olayım istersen.

aklsm

aklsm

Üye
Çok Teşekkür Ederim arkadşım oldu saolsın ...

• Beğen
MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Arkadaşım ben birazdan 603 ümü fp2ye güncelleyeceğim bunu da üstüne yapabilir miyim? Tam olarak ne işe yarıyor bi türlü anlayamadım 3 kez okudum yazını :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben birazdan 603 ümü fp2ye güncelleyeceğim bunu da üstüne yapabilir miyim? Tam olarak ne işe yarıyor bi türlü anlayamadım 3 kez okudum yazını :(
Kusura bakma cevap gecikmeli oldu. Bu anlatım Fp1 içindir Fp2 yükleyip Fp1 yüklenmez abi üst sürüm olan Fp2 yüklendikten sonra Fp1 e dönmek başka bir konu. Ha bu anlatımlar eşliğinde aynı programlarla Fp2 yükleyebilirsin ayrı konu. Bu anlatım flash atma yöntemidir flash atmak demekte yazılımı kurmak demektir.

anılbaran

anılbaran

Üye
telefon alınca işime yarayacak sagol kardeşim şimdiden

Yigit315

Yigit315

Üye
navi'ye fp2 düşse hemen ordan yüklerizde malesef yok... :(

hasan9537

Üye
kardeş ya fp2den önce flash atmak istemiyorum daha önce attım fakat şu andaa donma sorunu yaşıyorum tek bi sorum olacak Rm-779 için iki tane white dosyası var çok olanı mı yüklemek gerek az olanı mı yani fazladan özellik olarak mı dosyalar yoksa sorun yaratır mı sadece öteki az olanı yüklesek yeter mi ??

ANIL

ANIL

Admin
Üstte kalsın :oke:

• Beğen

Üst Alt