Yeni Nesil Nokia 603, 700, 701 ve 808 Pureview Telefonlara Flash Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bide elimde bir bilgisayar olsaydı hiç beklemeden atacaktım flash :vur

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Müsait bir zamanında olunca atarsın :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
inşallah :)

matrixliozkan

Üye
evet ilk flashımı attım çokkk basit wallllaaaa

burock3444

Üye
harbiden helal olsun ellerine sağlık kardeş eyvallah :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

TrBelle

TrBelle

Üye
abi phoenex i yükledim çalışmadı ya ne güzel heveslenmiştim :S

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Neden çalışmadı ne gibi bir hata aldın

PYTHONs

Üye
:tşk: bir çok arkadaşın işine yarıyabilir.

TrBelle

TrBelle

Üye
indirdim yükledim sonra basıyorum simgeye .............Nokia (noktalar bilmediğim kelimeler war o yüzden :D ) diyor neden yanlış mı kurdum ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış yükleme değil proramın kurulup çalışabilmesi için bilgisayarda eksik bileşenler olabilir o yüzden o yabancı hata mesajının ne dediğini anlamalısın.

amipcan

Üye
Arkadaş şu sıcak yaz gününde kadir gecesi ertesinde allah ne muradın varsa versin, gönlünden olanı ömründe yaşayasın inşallah yaa.. nasıl bi sıkıntıdan kurtardın beni allah razı olsun :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş şu sıcak yaz gününde kadir gecesi ertesinde allah ne muradın varsa versin, gönlünden olanı ömründe yaşayasın inşallah yaa.. nasıl bi sıkıntıdan kurtardın beni allah razı olsun :)

Çok :tşk:
Bu değerli yorumunuz ve duanız için. Ne mutlu bana size yardımcı olabilmişim. Ayrıca :rica:
Hayırlı ramazanlar iyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

rehman111

Üye
Phoenix Service Software 2012.24.000.48366 su program yuklenemiyor baska yeni link verirmisiniz?

- - - Eklendi - - -

programi indirdim tam surada dosyalar gorunmuyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Görünmüyorsa konuyu dikkatli okuduysan firmware dosyalarının gerekli dizine atıldığına emin olun demiştim. Programda önce NO CONNECTION yazan yerden telefonun bağlı olduğu USB seçilecek sonra Scan Products denecek ve program telefonu tanıyacak olmadıysa önce Open Products denerek telefon seçilecek, dosyalar olması gereken yerdeyse Firmware Uptade dediğinde direk olarak görecek görmüyorsa ... tıklanarak firmware dosyalarının olduğu klasör seçilecek. 603 Telefonunuz için bu klasör RM-779 adında olmalı ve içinde klasör olmadan direk flash dosyaları olmalı.

halil2727

halil2727

Üye
çok teşekkürler bi paylaşım ancak bu kadar yararlı olabilirdi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

rehman111

Üye
bende olan nokia 603 urun codu su 059K2R1 Bu rusca ben telefonumu turkce ve ya azerice kulanmak istiyorum flash atarak yapmak oluyumu? Ve nasil yapacaiz?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Azerice ürün kodunu bilmiyorum ama Türkçe ürün kodları ve açıklamaları konuda mevcut. Açıkçası bilmiyorum ama olacağını düşünüyorum aynı telefona başka dil ürün kodlu firmwareyi yüklemek için bilgili arkadaşlar varsa yardım istemelisin veya konudaki anlatımı uygulayıp kendin denemelisin. Flash atmak için konuyu baştan sonra incele adım adım denilenleri yap çok basit bi anlatım yaptım zaten.

Üst Alt