Yeni nesil nereye gidiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mert

Mert

Üye
O kadar da vahim değil yahu :D Dün akşam arkadaşlarımla basketbol oynamaya giderken çocuklardan yolu geçemedim. Ankara gibi büyük şehirde oluyor bunlar. Mahalleler daha fenadır :D

ılgınbursa

Üye
Duvarın dibine doğru gidiyorlar..

Turan

Turan

Üye
Ne gunlerdi:-)

s.ileli

s.ileli

Üye
Bilgisayarlar di telefonlar di derken kole bir nesil yetistiriliyor adamlarin istedigi bu vizi baska turlu yikamazlar...

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Yeni nesil in insanlari (insan olup olmasiklari belli deil (herkes icin demiyorum)) malesfki belli bir yoldan gitmiyor.O yoldan oraya atlayip duruyor tabiri gergi.Ama nadiren de olsa icinden pırıl pıril gencler,cikiyor...

DDorlion

DDorlion

Üye
teknoloji bitirdi bizi o geliştikce biz asosyalllestik ama 96 liyim kendi adima soyluorm saygisizlik olarak buyuklerimize bise yapmiorz acikcasi yani ben ve bazi arkadaslarm

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bence aileye bakar . 98 liyim, terbiyesizlik yapmamışımdır diye umuyorum . Aile insanı buna göre yetiştirir . Fakat ben de asosyalim . Şu internetteki sözlükler ve bazı arkadaş grupları yüzünden agzıma azar azar küfür takılmaya başladı. Kimseye etmiyorum ama, aniden karşıma bir şey çıkınca has.. falan diyorum . Konuşurken de küfretmeye başladım . Benim de gıcığıma gidiyor açıkcası . Fakat evet yeni nesil çok asosyal + şişman oluyoruz bir de. Ben ilkokul 6 da kilo almaya başladım ( daha iyi bilgisayar ve internetin gelişi ), şuan lise 1 de biraz kilo verdim ama sonu kötü olacak bence . Şimdi ilkokul çocuklarına bakıyorum . Yarısı şişman . Şişman dedigim baya şişman . Biz en azından küçükken bir iki ağaca çıktık, top teptik bunlar onu da yapmıyor . Bir de şehir merkezinde oturanların çocukları 100% şişman benim gözlemimce . Oynayacak alan yok onlara . Yeni nesil gidiyor yani... Malesef ben de yeni nesilim .

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
lanetlendik

acuxx

acuxx

Üye
Bizim küçüklüğümüzde 2 yaş büyüğümüze abi derdik saygı duyardık küfür nedir bilmezdik 20 kişi okul bahçesinde top oynardık gezerdik , Ronaldinho'nun hareketlerini yapmaya çalışırdık , abimle oturur saatlerce Kurtlar Vadisi izlerdik camiye giderdik sigara içen ayıplanırdı , insanlar efendiydi en en asosyal aktivitemiz 6600 la multiplayer oyun oynamaktı . Ya şimdi 10 yaşında çocuklar ağzında sigarayla geziyor , internet kafeler 12 13 yaşında çocuklarla dolu 10 yaşında çocuklar allaha dine sövüyor (haşa) benden 5 yaş küçük çocuk bana ve arkadaşlarıma küfredip kaçıyor , en sosyal aktiviteleri internet kafe neden peki neden bunlar hiçbir zaman toplulukla futbol oynamanın tadını bilmeyecek ağaçtan 10 kişi kayısı toplamayı bilmeyecek acıyorum ve kınıyorum ...

Aynen kardeşim. Saygı sıfır. Sokaktan gecerken hayatımda duynadığım küfürleri ediyorlar. Buyüklerine kufur eder, anasina babasina bağırır/hakaret eden. Bi nesil bizi bekliyor ben hiç umutlu değilim. Manisa/merkez

-efşan

-efşan

Üye
Ya Hu ibret, ibret.
Ben Türkiye'yi geziyorum. Her ile gidiyorum, köylere, ara mahallelere -bazılarının tabiri olan "arka sokaklara ", her yere yani. Gidebildiğim her yere. Lâkin ben o kadar güzellikler görüyorum ki... İnanın şu yeni nesil gafı bile itham oluyor.
Yapmayın a dostlar. Güzel bakan güzel görür.
Güzel bakın hayata...

marist

marist

Üye
Haklısın abim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Üst Alt