Yeni nesil nereye gidiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Yeni nesil nereye gidiyor ?
Bizim küçüklüğümüzde 2 yaş büyüğümüze abi derdik saygı duyardık küfür nedir bilmezdik 20 kişi okul bahçesinde top oynardık gezerdik , Ronaldinho'nun hareketlerini yapmaya çalışırdık , abimle oturur saatlerce Kurtlar Vadisi izlerdik camiye giderdik sigara içen ayıplanırdı , insanlar efendiydi en en asosyal aktivitemiz 6600 la multiplayer oyun oynamaktı . Ya şimdi 10 yaşında çocuklar ağzında sigarayla geziyor , internet kafeler 12 13 yaşında çocuklarla dolu 10 yaşında çocuklar allaha dine sövüyor (haşa) benden 5 yaş küçük çocuk bana ve arkadaşlarıma küfredip kaçıyor , en sosyal aktiviteleri internet kafe neden peki neden bunlar hiçbir zaman toplulukla futbol oynamanın tadını bilmeyecek ağaçtan 10 kişi kayısı toplamayı bilmeyecek acıyorum ve kınıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

-efşan

-efşan

Üye
Haklı yanlarınız var, doğru. Lâkin benim görüşüm odur ki yeni nesil dediğiniz eskiye nazaran daha saygılı ve fine yönelik.
Şu da var ki Allah'a şölenin katli fermandır.

Akıncı

Akıncı

Üye
Haklısınız sonuna kadar ama onları yetiştiren aile çok önemli:ok2:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hiçte iyi yere gitmediği kesin

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Haklı yanlarınız var, doğru. Lâkin benim görüşüm odur ki yeni nesil dediğiniz eskiye nazaran daha saygılı ve fine yönelik.
Şu da var ki Allah'a şölenin katli fermandır.
Yurtdışında yaşıyorsunuz heralde ondan olabilir türkiyenin %90 bu şekilde hocam

Türe

Türe

Üye
Sokakta oynayan son nesil 90 doğumlular zaten :ehe Ondan sonrası hep internet , telefon , konsol..

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Sokakta oynayan son nesil 90 doğumlular zaten :ehe Ondan sonrası hep internet , telefon , konsol..
O sıralar bende playstation 1 vardı baya bi pahalıydı almanyadan zar zor almıştık :D o bile sarmıyordu dışarda oynamak varken .

Türe

Türe

Üye
O sıralar bende playstation 1 vardı baya bi pahalıydı almanyadan zar zor almıştık :D o bile sarmıyordu dışarda oynamak varken .

Ben 95'liyim ve her gün dışarıdaya giderdim oynamak için ne günlerdi be :)

Şu milenyum yok mu ? Alt üst etti geleneğimizi , göreneğimizi , düzenimizi , alışkanlıklarımızı ..

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
marist

marist

Üye
Atv de mi ne bi kanalda 90 lar diye bir dizi başlıyor. Sokakta oynayan çocukların dizisi :d:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Yıllda bir kez eski günleri anmak adına şenlikler yapılsa güzel olur.Örneğin şimdiki çocuklara eski oyunların göstermek gibi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sokakta taso ve sporcu kartı oynamanın tadını hiç birşey vermiyordu

- - - Eklendi - - -

sokakta taso ve sporcu kartı oynamanın tadını hiç birşey vermiyordu

• Beğen
Tepkiler: Dede
Haluk.

Haluk.

Üye
Bizim küçüklüğümüzde 2 yaş büyüğümüze abi derdik saygı duyardık küfür nedir bilmezdik 20 kişi okul bahçesinde top oynardık gezerdik , Ronaldinho'nun hareketlerini yapmaya çalışırdık , abimle oturur saatlerce Kurtlar Vadisi izlerdik camiye giderdik sigara içen ayıplanırdı , insanlar efendiydi en en asosyal aktivitemiz 6600 la multiplayer oyun oynamaktı . Ya şimdi 10 yaşında çocuklar ağzında sigarayla geziyor , internet kafeler 12 13 yaşında çocuklarla dolu 10 yaşında çocuklar allaha dine sövüyor (haşa) benden 5 yaş küçük çocuk bana ve arkadaşlarıma küfredip kaçıyor , en sosyal aktiviteleri internet kafe neden peki neden bunlar hiçbir zaman toplulukla futbol oynamanın tadını bilmeyecek ağaçtan 10 kişi kayısı toplamayı bilmeyecek acıyorum ve kınıyorum ...

:( sanirim ilerde daha beter olucak.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Cok iyi hatirliyorum,toto oynarken bilegim aciyordu.Yeni aldigim orijinal Casio saatimi cikarip koymustum.Orda unuttum ve kayboldu.Hala saat kullanmiyorum o gunden beri.Kimse de hediye etmedi. :(

marist

marist

Üye
Cok iyi hatirliyorum,toto oynarken bilegim aciyordu.Yeni aldigim orijinal Casio saatimi cikarip koymustum.Orda unuttum ve kayboldu.Hala saat kullanmiyorum o gunden beri.Kimse de hediye etmedi. :(

Kaybolacak diyemi kullanmıyorsun :ehe

marist

marist

Üye
Boşver olanla ölene çare yok. Sağlık olsun, Huzur olsun yeter insana.

Üst Alt