Yeni nesil iPhone’un ekran büyüklüğü ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni nesil iPhone’un ekran büyüklüğü ne olacak?
Apple, iPhone 6, 4.8″ büyüklüğünde ekran ile mi geliyor?

Akıllı telefon pazarında mücadele eden ve oldukça da başarılı olan Apple, her sene sunduğu yeni modellerle, dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. Geçtiğimiz günlerde gelen bir bilgiye göre geçtiğimiz Eylül ayında sunduğu yeni akıllıları iPhone 5S ve iPhone 5C’nin de yer aldığı 2013 4. çeyrekte 60 milyon iPhone satıldığı iddiaları gelmişti.



Apple, iPhone 5′e kadar 3.5″ büyüklüğünde iPhone modelleri ile gelirken, iPhone 5 ve sonrasında iPhone 5S ve iPhone 5C’de 4″ büyüklüğünde ekran kullandı. Özellikler Android cephesinde 5″ seviyesi çoktan aşıldığından, Apple’ın da 5″ seviyesine doğru hareket etmesi yönünde baskılar oluştuğunu söyleyebiliriz.

Son gelen söylentiler Apple’ın yeni nesil iPhone olarak su sene 4.7″ ve 5.7″ olmak üzere iki farklı akıllı telefon sunabileceği şeklindeydi.

Şimdi de Wall Street Journal analisti Timoty Arcuri tarafından gelen bir iddiaya göre Apple, 4.8″ büyüklüğünde bir iPhone sunmaya karar vermiş. Bilginin Apple’ın tedarik zinciri üzerinden geldiği belirtilmekte. Ayrıca yeni iPhone’un hızlı Wi-Fi 802.11ac standardını da destekleyeceği belirtiliyor.

Diğer taraftan 5.7″ iPhone’a ait bir bilgi ise yer almıyor.

Yeni nesil iPhone’un ekran büyüklüğü ne olacak? - MaxiCep
 
Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Bence ekran büyütülmemeli, Steve Jobs gitti hemen arkasından büyüttüler iPhone 5 de.
 


Üst Alt