Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

ILKAYASIN

Üye
eline sağlık program çalışıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çalışıyor ama 7 günlük galiba..

tacsizkralist

Üye
"unable to create the data path please restart" yazısı çıkıyor ne yapmalıyım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlatıldığı gibi programı indir rardan çıkar "NDrive" klasörünü hafıza kartına at..haritayı da çıkarıp bu klasördeki maps klasörüne atarsan o hatayı vermez..

one2one2

one2one2

Üye
n97 mini de olmadi uyumsuz diyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uyumsuz olamaz..hem v3 lere hem v5 lere olur..yanlış birşey yapmışsın..

one2one2

one2one2

Üye
uyumsuz olamaz..hem v3 lere hem v5 lere olur..yanlış birşey yapmışsın..

hizli cevap icin tesekkur. konuya ilgi paylasimdan ote benim icin. sis dosyasini yuklemeden once ``uygulama telefonla uyumlu degil yinede yuklensinmi`` uyarisi aldim calisacagi ihtimali yuksek oldugu icin yukledim ancak programi actigimda invalid database version uyarisi aliyorum 2. defa bastan denedim olmadi :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ndrive 3.5.27 diye bir rar dosyası çıkar..onu açın içinden NDrive klasörü çıkar..haritayı indirin..o klasörün içindeki maps klasörünün içine haritayı atın..sonra olduğu gibi o klasörü hafıza kartın atın..sonra telefondan o klasörü bulun ve NDrive.sis i hafıza kartına yükleyin..nokia pips i yüklemeyi unutmayın..kesinlikle hafıza kartına kurun..

rastmus

Üye
programı yükledim güzel çalışıyor. ama sanki garmine göre poi desteği biraz yetersiz gibi. emeğinize sağlık. samsunga yükleyen varmı bunu

arbekey

Üye
nadir hocam eline sağlık harika bir program sağolasın ancak ben programı yükledim yalnız programı çalıştıramıyorum ki şöyle generatörden açıklamada olduğu gibi aynen uygulamaları yaptım vermiş olduğu seri no sunu yazıyorum geçersiz kayıt anahtarı diyor yardımcı olursanız sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birkaç defa programı aç kapat kabul eder..

arbekey

Üye
yardımın için teşekkürler sağolasın ancak koddaki 0 raakamını o olarak girdiğim için kabul etmiyormuş sorun bende yani:oke:

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
harita ismine ne yazcaz _?

--------------- Ekleme ---------------

tşkler kardes önceki sürümünü sorunsuz yükledim fakat bu sürümde 7 günlük deneme aktivasyon olmuyo ne msjla nede internetle hem kntörüm hem internet paketim var ama olmuyo yinede hata veriyo programın oluşturdugu aktivasyonuda kabul etmiyo 3 ünüde denedim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olması lazım..bir yerde hata yapmışsın..

xraicon

xraicon

Üye
teşekkürler arkadasim eline saglik

manyak_adam

manyak_adam

Üye
n97 sorunsuz kurulum tesekkurler emegıne saglık evın ıcınden gps cektı kalpten gıdıyordum :)

paschenko

Üye
hocam bu haritayı dediğin gibi ndrive/maps klasörune kopyalıyorum
işlemin yarısında hata veriyor parametre hatası diyor :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl atıyorsun? Tur.bms mi?

Üst Alt