Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

birisi2

Üye
nadir bey halen çözebilmiş değilim sorunu yeni versiyon çıktı diye güncellemeye kalktım olmuştu ancak cadde ve sokaklar yerine isimsiz sokak tabiri ile karşılaştım. sonra format ve biçimleme tekrar yükledim yine aynı sonuç kaç gündür uğraşıyorum çözüme ulaşabilmiş değilim yardımınızı bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gps ye bağlan biraz program kendisini güncellesin..

birisi2

Üye
az önce şehir dışına çıktım ana yol sözgelimi D-565 yazardı şimdi I-10 yazıyor yolları gösteriyor ama isim yok diyor nokia satıcısına gittim onlarında cevaben haritadan kaynaklanabileceğini söylediler daha öncesinde güncel harita da yüklü değildi inanın sizin vermiş olduğunuz program sayesinde en ince ayrıntısına kadar gösteriyordu aynı programı tekrar yükledim sonuç bu İSİM YOK ibaresi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
inanın ben kendim yaptığım yöntemleri söyledim..kendimde defalarca kaldırdım kurdum..ama böyle bir sorunla karşılaşmadım..

birisi2

Üye
Sygic Mobile Maps 10 bu programı yükledim sokak isimleri var ancak görsellik açısında ndrive nin yerini katiyetle tutamaz . yeni versiyon harita beklemem gerek heralde...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet herşeyi yapmışsın..haritayı etkinleştirdin değil mi?

birisi2

Üye
evet etkinleştirdim. denileni aynen uyguladım teşekkürler yazısı çıktı ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman yapacak birşey yok..

birisi2

Üye
sizlerinde başını ağrıttım çok uğraştık ama uğraştığımıza deyseydi her neyse herşey için çok teşekkürler çalışmalarınızda başarılar dilerim ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç önemli değil..işin olsaydı ben daha çok sevinirdim inan ama yapacak birşey yok..

Onur Saka

Onur Saka

Üye
tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın...

ozzysound

ozzysound

Üye
Ndrive_unsigned.sis dosyasına sign işlemini yapın nedemk bu ya kac saatır ugrasıyorum kfyı yedırtcek bana ya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya direk kur kardeşim..

ozzysound

ozzysound

Üye
ya nadir kardesım senıde rahatsız edıyorum ya ben prgramı kurdum harıtayda yukledım ama gps ten sınya almıyo ancaGecerli bir GPS sinyali beklıyor dıye gecıyo anca ve bırde hakında yazan yerı tıkladıgında harıta ıkonu var onuda tıklıyorum karsıma TUR_BSv214-2009.09 cıkıyor onu karsındna anahtar resımı var o kıtlı duruyo onadamı bır sıkıntı var kardesım ya.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim açık alanda programı açıp bekleyeceksin..birde uygulamalarda yer var oraya girip konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seçip diğerlerini kapatacaksın..

ozzysound

ozzysound

Üye
oldu kardesım allah razı olsun:)

--------------- Ekleme ---------------

ya oldu kardesım cok sagol ya bu nıye ankardan baslıyo ok kendı oldugum yere gelmıyo ok ankradan basladı benım yazdgım yere dogru gelıyoneden olur bu acabafıkrın varmı

sekoda9

Üye
tesekkürler ,peki kontör gidiyor mu bunda???

styleboy03

Üye
Tesekkürler.Cok iyi bir Navi Programi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Üst Alt