Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

hero86

Üye
Cok tesekkurler sorunsuz bir sekilde calisti.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım ..

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

kumarbaz98

Üye
Arkadaşım. Haritalar sapasağlam. Ama proğ hata veriyor. Bende yine bu sitedeki ndrive 9.3.14 indirdim kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Bence mükemmel bir proğram. Eline sağlık tşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

djbaytin

Üye
cok saol cok cok cok saol

birisi2

Üye
nadir bey selamlar özel mesaj kabul etmediğiniz yazıyor onun için burdan yazıyorum . İlk önce yapmış olduğunuz programlar sayesinde 5800 sizin sayenizde gayet güzel bir makine oldu. ndrive yüklüydü kullanıyordum daha sonra telim bazı programlardan dolayı yavaşladı bende hard format attım hem tele hem hafıza kartına . tekrar ndrive yi yükledim çalışıyor ancak sokak adlarını göstermiyor yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gps ye bağlandın mı? eğer yine olmuyorsa hafıza kartını biçimlendirip yeniden kur..

birisi2

Üye
evet nadir bey gps e bağlandım onda sorun yok ben bu işlemi yapmadan önce bilg. Hafıza kartını silip telden de bicimlendırme yaptım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla canım tam ayrıntılı olmaz zaten..belli başlı caddeleri gösteriyor..program düzgün çalışıyorsa haritanın ayrıntısı o kadardır..

birisi2

Üye
daha önce de bu programı kullanıyordum böyle bir sorun yoktu bende şaşırdım yardımlarınızı bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman telefona ve hafıza kartına tam format at..zaten yapmışsın ama bir daha dene..

birisi2

Üye
gerçekten yayınladığınız programlar sayesinde gps in bu derece fark yapacağını sanmıyordum n drive programının yeni versiyonu olan 9 yükledim çalıştı ancak yine cadde isimlerini göstermiyordu bu sefer de tekrar silip format attım 3 u yükledim yine aynı sonuç bir çözüm bulamadım gps uydu bulmada sorunum yok gayet hızlı

infernoooo

Üye
hepsini okumadım yazılanların ama ndrive da şöyle bir sorun var aradığınızda cadde sokak yok fakat gittiğinizde haritada aradığınız sokağın ismi yazıyor oluyor :) zaten buda olmasa garmini ezerdi. buna rağman bağlantı hızı stabil çalışması sebebiyle ndrive kullanıyorum . 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

gkhn321

Üye
arkadasim paylasim yapmak bise deil önemli olan o paylasimin arkasinda durmaktir neden düzgün bi aciklama yada anlatim yapmiyosunki .Konuyu tam olarak bilmiyosan arastirmani tavsiye ederim sana ordan burdan alinti ile nereye kadar yani. Sorun yasayan arkadaslar telofonunuzu veridepolama modunda calistirin pc suit modunda deil ondan sonra bu islemleri yapin .Görüceksinizki sorun kalmicak :Sunum yapan arkadaslarda daha dikkatli konuya eiilip daha acik her kesin anlica sekilde bi anlatim yaparlarsa ortada soeun kalmaz :size kolay gelen ufak detaylar bazilarinda sorun cikarabilir :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim paylasim yapmak bise deil önemli olan o paylasimin arkasinda durmaktir neden düzgün bi aciklama yada anlatim yapmiyosunki .Konuyu tam olarak bilmiyosan arastirmani tavsiye ederim sana ordan burdan alinti ile nereye kadar yani. Sorun yasayan arkadaslar telofonunuzu veridepolama modunda calistirin pc suit modunda deil ondan sonra bu islemleri yapin .Görüceksinizki sorun kalmicak :Sunum yapan arkadaslarda daha dikkatli konuya eiilip daha acik her kesin anlica sekilde bi anlatim yaparlarsa ortada soeun kalmaz :size kolay gelen ufak detaylar bazilarinda sorun cikarabilir :D

ya saçma saçma konuşma..önce çevrene bir bak sonra konuş..sen telefonu yeni kullanıyorsun ben unutuyorum...

Üst Alt