benim sorunum gps sinyalinin surekli bekleniyor olmasi. yapmam gereken baska bir ayar , ya da uygulama birsey var mi?
buna sinyal gelmiyor. 5800xm neden boyle oldu? baglanti ayarlari gibi bisey de bulamadim ovi deki gibi tumlesik filan .
paylaşım için çok teşekkür ederim fakat ben web'e tıkladığımda internet bağlantısı seçmemi istiyor... yani kodu girecek yer gelmiyor... yardım edebilirseniz sevinirim
beyler lütfen yardımcı olun herseyi adım adım yaptım en sonunda ******i telime yazamıyorumki lütfen ******i nasıl yazdınız pls yardımcı olun inş biri görür msjmıı..
Arkadaşlar ben bu programı Nokia c5 yükledim ama ****** girme noktasında harf ve rakamları bir türlü doğru giremedim Örneğin 8 yerine sürekli u yazıyor. Yardımınızı bekliyorum
arkadaşlar ben NDrive 3.5.27 telefonuma yükledim. programı ilk açtıgımda alınmış paketiniz var kodu girmek istermisiniz diyor ******den kodu alıp giriyorum ama ınvalid ****** diyor yaklaşık 10 kez tekrar etttim nasıl bi çözü öneririsiniz çook sagolun.. geçerli seriyi nasıl elde ederimm
arkadaşlar ben NDrive 3.5.27 telefonuma yükledim. programı ilk açtıgımda alınmış paketiniz var kodu girmek istermisiniz diyor ******den kodu alıp giriyorum ama ınvalid ****** diyor yaklaşık 10 kez tekrar etttim nasıl bi çözü öneririsiniz çook sagolun.. geçerli seriyi nasıl elde ederimm