Yeni N86 aLdım 1-2 ufak problemim var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeartQuake

HeartQuake

Üye
    Konu Sahibi
Yeni N86 aLdım 1-2 ufak problemim var ?
öncelikle merhaba.yeni n86 aldım hızından filan memnunum ama 1-2 sorunum var öncelikle fotoğraf çekemedim hatta servise bile yolladım ama sorun yokmuş yarım basıp tam basıcakmışız filan.onu çözdük diyelim wlan taramasını ekrana getiremedim bir türlü.bekleme modunda kısayola alıyorum ama "bugun içn ajd. kaydı yok" un altında "wlan taraması kapalı" şeklinde olmasını istiyorum telefonun internetteki fotoğraflarındada bu mevcut.nası yapabiliriz ? şimdiden teşekkürler :)

oguz96968

oguz96968

Üye
Kamera problemi odaklama yapmasından kaynaklanıyor olabilir.

memo42

Üye
bide birşey soracağım kutusunda hafıza kartı çıkmadı?

oguz96968

oguz96968

Üye
Zaten 8gb hafızası olduğu için vermiyorlar diye biliyorum.

feminist46

feminist46

Üye
nokia telefonlarda oğuz arkadaşımızın dediği gibi odaklama olayı var azcık basıcaksın tıık diye bi ses seni uyaracaktır ekranda yeşil bi kare varsa tamam dır bas düğmeye çek fotoyu :D
wlanda ise sürekli kapalı olması için ayarlar-bağlantı-kablosuz lan-wlan varlığı göster- seçeneğinden ister sürekli açabilir ister kapatabilirsin.

speed944

speed944

Üye
nokıa en son guncellemesınden n86 yuz takıbı eklemıstı sadece bu degıl tum otofokuslu telefonlarda arkadasın dedıgı gıbı kamera tusuna yarım basıp ekrandakı kucuk yesıl kutucugun sabıtlenmesı dıt dıye bır ses duyman gerek eger yesıl kutu yerıne kırmızı kutu gorursen otofokusu yapmadan normal cekersın buda fotografık kalıtesını dusurur ve nokıda ayarlar menusu butun programların dahı ayarının oldugunu goreceksın sureklı acık tutmak bluetoot dahıl jarzını cabuk bıtır en fazla 1,1,5 gun gıder normalde 3 gune yakın gıder ve genelde kamera korumasını kapatan kızak acık olursa dahacabuk bır surede acılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt