Tavsiye Yeni Laptop Aldım Nasıl ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cep5230

cep5230

Üye
hangi oyun da 12fps

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
nfs 2013u işlemciye laf atıyonuz la bi get yavaş felan diye bende masaüstü var masaüstünde q8400 quad var q8400 quad i5 750 ye aynı performansta bu laptoptaki u3337 işlemci quad 8400 dan daha hızlı aldım makineyi ben haziranda defalarca test yaptım internetten araştırdım kötü dediler şimdi kafam rahat akıl gözlem deney saolsun kafa rahat :DF

cep5230

cep5230

Üye
kim işlemciye laf atmış bu arada oynarken sürekli fps aynı kalmıyor orda 13.9 dediğinide bakma snn ccc farkıda olabilir

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim ben bu laptopu aldım konu açtım açtığıma pişman oldum morelim bozuldu laptopu kullanamadım morelim bozulduğu için sonra bi deneme yapayım dedim bende masaüstü quad coıre q8400 var bu masaüstündeki pc i5 in 750 modeli ile aynı performansta işlemcileri defalarca karşılaştırdım u3337 her seferinde üstün çıktı q8400 dan ekran kartına o hd8730 ekran kartı düşük ayarda oyun oynatır dediler crysis 2 ve nfs 2013 ü highta full ayar vsency bile açık full 20 18 19 böle gidiyo kasma donma yapmıyor ha bide dell çok ısınır dediler 45 dk nfs 2013 oynadım :D hdd 38 işlemci 45 derece :Diyikide cahil insanların lafına bakıpta acer vs. almamışım adam bana geliyor çin malı lenovo yo övüyo forumda çok 1yıl kullanıp 2hdd 1 ekran değiştiren :D neşe fazla uzatmaya gerek yok hayırlı olsun laptopun iyi bir laptop sana tavsiyem fazla oyun oynayan biriysen oyun oynarken bataryayı çıkartıp şarja tak oyna normal işlemlerde batarya ile kullan

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Seçimler ve tercihler kişiden kişeye değişir cihazınızı iyi günlderde kullanın :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...