apple bilim kurguya sarmış işi iyice:p
yaren_dede Üye betoner' Alıntı: Yok daha neler 3 yanlışla biraz saçma geldi. Görevimiz tehlike gibi... Genişletmek için tıkla ... harbiden 007 olmuş
betoner' Alıntı: Yok daha neler 3 yanlışla biraz saçma geldi. Görevimiz tehlike gibi... Genişletmek için tıkla ... harbiden 007 olmuş
tempestshine Üye Türe' Alıntı: Yani daha dogrusu galaxy nexus vardi bende ablamda s2 vardi sonra ben nexusu sattim iphone aldim sonra ablamla degistirdik falan oyle iste mesele Genişletmek için tıkla ... , anlamadım neyse önemli değil ---------- Eklendi @ 14:57:47 ---------- Yazıldı @ 14:56:05 ---------- Türe' Alıntı: Can cok kotusun ya aaaa Genişletmek için tıkla ... ben suçsuzum
Türe' Alıntı: Yani daha dogrusu galaxy nexus vardi bende ablamda s2 vardi sonra ben nexusu sattim iphone aldim sonra ablamla degistirdik falan oyle iste mesele Genişletmek için tıkla ... , anlamadım neyse önemli değil ---------- Eklendi @ 14:57:47 ---------- Yazıldı @ 14:56:05 ---------- Türe' Alıntı: Can cok kotusun ya aaaa Genişletmek için tıkla ... ben suçsuzum
Amaru Shady Üye franzliszt' Alıntı: saçmalıkta sınır tanımam diyenlere gelsin bu konu başlığı Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 11:58:11 ---------- Yazıldı @ 11:55:26 ---------- bu gerçek değil sadece bir iddia. neden bu kadar heyecan?
franzliszt' Alıntı: saçmalıkta sınır tanımam diyenlere gelsin bu konu başlığı Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 11:58:11 ---------- Yazıldı @ 11:55:26 ---------- bu gerçek değil sadece bir iddia. neden bu kadar heyecan?
Türe Üye tempestshine' Alıntı: , ---------- Eklendi @ 14:57:47 ---------- Yazıldı @ 14:56:05 ---------- ben suçsuzum Genişletmek için tıkla ... Hadi ordan
tempestshine' Alıntı: , ---------- Eklendi @ 14:57:47 ---------- Yazıldı @ 14:56:05 ---------- ben suçsuzum Genişletmek için tıkla ... Hadi ordan
Dandanakan92 Üye Ben gidip telefona 3000TL vercem telefon çatlıycak öyle mi? Apple'a giderim başlarına yıkarım binayı 2 tane Iphone alıp çıkarım
Ben gidip telefona 3000TL vercem telefon çatlıycak öyle mi? Apple'a giderim başlarına yıkarım binayı 2 tane Iphone alıp çıkarım