Yeni iPhone'u çat diye çatlatan özellik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
Yeni iPhone'u çat diye çatlatan özellik!

Aatma firması, iPhone 5 konsepti için ilginç bir özellik geliştirdi. Buna göre iPhone'unuza 3 kez yanlış şifre girdiğinizde Siri devreye girerek önce telefonunuzu deaktive edecek sonra da çatlatacak. Evet, şaka değil çatlatacak. Böylece iPhone'unuz sizin olmayacaksa başkasının da olamayacak.

betoner

betoner

Üye
Yok daha neler 3 yanlışla biraz saçma geldi. Görevimiz tehlike gibi...

franzliszt

franzliszt

Üye
saçmalıkta sınır tanımam diyenlere gelsin bu konu başlığı :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
uygulama ile yapmıslardır :D ekrana çatlama efekti veren bir çok uygulma var zaten :d

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yok artık olmaz öyle

Febris

Febris

Üye
Diyelim adam sarhoşken girdi 3 kez gitti telefon :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bunlar işsiz mi yahu?

aleranol

aleranol

Üye
yuh arkadaş bali 5 olsaydı :kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Reklam kokan hareketler Hünkarım.. Ufaklıklar aldı bastı mastı çatladı 3000 tl lik telefon o ufaklığı apple binasının çatısından aşşa atarım :d:

• Beğen
Tepkiler: klongs
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Reklam kokan hareketler Hünkarım.. Ufaklıklar aldı bastı mastı çatladı 3000 tl lik telefon o ufaklığı apple binasının çatısından aşşa atarım :d:

Ben bir çocuğu 3000 TL'ye değişmem hünkarım.İki üç iPhone olsa neyse:ehe.

Türe

Türe

Üye
Ne kadar sacma haberler var yahu |-) saka maka bugun almanca derslerimiz bostu . 11. Siniflarla mac yapacaktik bende zarar gelmesin diye iPhone a sifre koyup arkadasa verdim . Birde ozellikle dedim sofre var fazla zorlama diye . Mal kiz kac kere denediyse artik telefon 1 saat kilitlendi :@ az sovmedim ama :d: onun yuzunden sevgilime ulasamadim bir sure :@ yarin korkutayim bari okulda :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
şifreyi unuttun mu? İşim bitti.:kop2:

---------- Eklendi @ 20:47:46 ---------- Yazıldı @ 20:47:26 ----------

Ne kadar sacma haberler var yahu |-) saka maka bugun almanca derslerimiz bostu . 11. Siniflarla mac yapacaktik bende zarar gelmesin diye iPhone a sifre koyup arkadasa verdim . Birde ozellikle dedim sofre var fazla zorlama diye . Mal kiz kac kere denediyse artik telefon 1 saat kilitlendi :@ az sovmedim ama :d: onun yuzunden sevgilime ulasamadim bir sure :@ yarin korkutayim bari okulda :ehe

:kop:

Türe

Türe

Üye
Sacmalikta sinir tanimiyorlar can :ehe

klongs

klongs

Üye

suç sende süleyman niye kıza veriyorsun :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Süleyman hata sende ama kardeşim :D iphone u kıza vermek çölde suyu içmeyip şuraları suluyım da bereketlensin demek gibi bişey be kardeşim :D

Hünkarım çocuk da çocuk olsun yahu hem maksat apple a zarar ettirmek atıcam demek bile yeter yav :d:

Türe

Türe

Üye
suç sende süleyman niye kıza veriyorsun :D

Guvendik abi napalim ya :D

---------- Eklendi @ 21:48:08 ---------- Yazıldı @ 21:47:18 ----------

Süleyman hata sende ama kardeşim :D iphone u kıza vermek çölde suyu içmeyip şuraları suluyım da bereketlensin demek gibi bişey be kardeşim :D

Hünkarım çocuk da çocuk olsun yahu hem maksat apple a zarar ettirmek atıcam demek bile yeter yav :d:

Hain kiz :D Apple dusmanligina hayir :(

larten123

larten123

Üye
:kop2: yok artık o kadar para verılıyo 3 kez sıfee gırınce telefon mu catlıcak :kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Süleyman sen iphone u ne ara aldın s2 yok muydu sende?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt