Yeni iPhone'u çat diye çatlatan özellik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Allah Allah ben neden s2 biliyorum :hmmm hatta geçen iphone a geçicem babam sayesinde dedin ama 4s e terfi edicen sanırım şimdi aydınlandı mevzu :naughty:

tempestshine

tempestshine

Üye
Allah Allah ben neden s2 biliyorum :hmmm hatta geçen iphone a geçicem babam sayesinde dedin ama 4s e terfi edicen sanırım şimdi aydınlandı mevzu :naughty:

s2'nin üzerinden çok sular aktı :ehe o ara galaxy nexus vardı heral :hmmm

Türe

Türe

Üye
Ha o mesele :D babamla benim telefon takiliyo ara sira babamda uygun bisey olursa 4s e terfi ettirelim dedi ordan geldi o 4s meselesi :ehe

---------- Eklendi @ 22:10:41 ---------- Yazıldı @ 22:10:07 ----------

s2'nin üzerinden çok sular aktı :ehe o ara galaxy nexus vardı heral :hmmm

Yok Can iPhonedan once s2 vardi

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artık aga nedir ole telefonu çatlatacak saçma bişi ozamn bu telefon tehlikeli ya sistemde bir sorun olursa kulağında konuşurken birden patlar

Türe

Türe

Üye
Yani daha dogrusu galaxy nexus vardi bende ablamda s2 vardi sonra ben nexusu sattim iphone aldim sonra ablamla degistirdik falan oyle iste mesele

_ardaa

_ardaa

Üye
Hatta az bile bence şöyle olmalı, bu telefon kendi kendini 5 saniye içinde yok edecek dedikten sonra mini atom bombası şeklinde patlamalı 5km kare içinde ne varsa yok etmeli olurda telefon çalınırsa suç ortaklarıda ölmeli:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Süleyman ın telefon trafiği için ayrı konu açın beyler bana da link atın geliyorum şimdi dağılalım :d:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Türe

Türe

Üye
Can cok kotusun ya aaaa :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hatta az bile bence şöyle olmalı, bu telefon kendi kendini 5 saniye içinde yok edecek dedikten sonra mini atom bombası şeklinde patlamalı 5km kare içinde ne varsa yok etmeli olurda telefon çalınırsa suç ortaklarıda ölmeli:D

:zuhaha:

klongs

klongs

Üye
süleymanın telefon trafiği istanbul trafiğinden beter

Symbianize

Symbianize

Üye
Gerçekten çatlatamaz buna hakları yok yoksa tazminat ödemekten batar apple

Türe

Türe

Üye
süleymanın telefon trafiği istanbul trafiğinden beter

Niye boyle dedin abi simdi :(

Hayalim iPhone'du bunu bir sene icine yaydim ve yaklasik 8-9 telefonu ustune az az ekleyerek degistirdim ve su an elimdekini elde ettim . Bu surecte fazlaca saf davranan babacigima tesekkurlerimi sunuyorum :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Saf yerine sabırlı mı desek Süleyman ;)

klongs

klongs

Üye

Niye boyle dedin abi simdi :(

Hayalim iPhone'du bunu bir sene icine yaydim ve yaklasik 8-9 telefonu ustune az az ekleyerek degistirdim ve su an elimdekini elde ettim . Bu surecte fazlaca saf davranan babacigima tesekkurlerimi sunuyorum :d:

ben lisedeyken iphone mu vardı kötü 5800 ile idare ederdim sonra üniversiteyi kazandım babam tel alırım dedi galaxy s2 yi seçtim babam dedi en fazla 1000 tl veririm 600 tlsini ben verdim mediamarkttan aldım satıcı dedi kasko yapalım mı dedi one dedim düşüp kırılırsa ücretsiz yapıyoruz dedi geçen biri iphone 4 aldı 1 hafta sonra geldi camı kırmış dedi bir ton para vermek zorunda kaldı dedi bende yaptırayım dedim onada 250 tl verdim şimdi samsung nasıl bir cam yaptıysa düşüyor düşüyor kırılmıyor :D

Türe

Türe

Üye
Pek sabir degildi ne yaptigimi anlayanadi cunku ;)

---------- Eklendi @ 22:27:18 ---------- Yazıldı @ 22:26:24 ----------

ben lisedeyken iphone mu vardı kötü 5800 ile idare ederdim sonra üniversiteyi kazandım babam tel alırım dedi galaxy s2 yi seçtim babam dedi en fazla 1000 tl veririm 600 tlsini ben verdim mediamarkttan aldım satıcı dedi kasko yapalım mı dedi one dedim düşüp kırılırsa ücretsiz yapıyoruz dedi geçen biri iphone 4 aldı 1 hafta sonra geldi camı kırmış dedi bir ton para vermek zorunda kaldı dedi bende yaptırayım dedim onada 250 tl verdim şimdi samsung nasıl bir cam yaptıysa düşüyor düşüyor kırılmıyor :D

S2 saglam cihaz abicim sikinti yapmaz :D

klongs

klongs

Üye
Pek sabir degildi ne yaptigimi anlayanadi cunku ;)

---------- Eklendi @ 22:27:18 ---------- Yazıldı @ 22:26:24 ----------

S2 saglam cihaz abicim sikinti yapmaz :D

gorilla glass camı pahalı mı

Türe

Türe

Üye
Pahali abi iPhone kadar masraf gelmeyebilir belki ama garanti 150 lira cikar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
adam belki kodu unutur birde bundan haberi yoksa şaşkına döner bence yalan haberdir :)

legolas29

legolas29

Üye
Cok sacma issizler yahu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt