Allah Allah ben neden s2 biliyorumhatta geçen iphone a geçicem babam sayesinde dedin ama 4s e terfi edicen sanırım şimdi aydınlandı mevzu
![]()
o ara galaxy nexus vardı heral 
babamla benim telefon takiliyo ara sira babamda uygun bisey olursa 4s e terfi ettirelim dedi ordan geldi o 4s meselesi 
s2'nin üzerinden çok sular aktıo ara galaxy nexus vardı heral
![]()
Hatta az bile bence şöyle olmalı, bu telefon kendi kendini 5 saniye içinde yok edecek dedikten sonra mini atom bombası şeklinde patlamalı 5km kare içinde ne varsa yok etmeli olurda telefon çalınırsa suç ortaklarıda ölmeli![]()

Can cok kotusun ya aaaa![]()

süleymanın telefon trafiği istanbul trafiğinden beter

Niye boyle dedin abi simdi![]()
Hayalim iPhone'du bunu bir sene icine yaydim ve yaklasik 8-9 telefonu ustune az az ekleyerek degistirdim ve su an elimdekini elde ettim . Bu surecte fazlaca saf davranan babacigima tesekkurlerimi sunuyorum![]()

ben lisedeyken iphone mu vardı kötü 5800 ile idare ederdim sonra üniversiteyi kazandım babam tel alırım dedi galaxy s2 yi seçtim babam dedi en fazla 1000 tl veririm 600 tlsini ben verdim mediamarkttan aldım satıcı dedi kasko yapalım mı dedi one dedim düşüp kırılırsa ücretsiz yapıyoruz dedi geçen biri iphone 4 aldı 1 hafta sonra geldi camı kırmış dedi bir ton para vermek zorunda kaldı dedi bende yaptırayım dedim onada 250 tl verdim şimdi samsung nasıl bir cam yaptıysa düşüyor düşüyor kırılmıyor![]()

Pek sabir degildi ne yaptigimi anlayanadi cunku
---------- Eklendi @ 22:27:18 ---------- Yazıldı @ 22:26:24 ----------
S2 saglam cihaz abicim sikinti yapmaz![]()