Uc Turbo Tarayıcı 1.10.9.900 Türkçe 2022 Yeni

Sponsorlu Bağlantılar

kabasakalzengin

Üye
Burhan bey android 12 de uc turbo kendi kendine kapanıyor

Tunc64

Tunc64

Üye
Teşekürler

Eren4293

Üye
admin @Buğra artık şu adama verin moderatörlüğü adam 10yıldan fazladır forumg destek oluyor

Tunc64

Tunc64

Üye
Teşekürler

Coinmaster

Üye
Coinmaster oyunun hilesini bilen varmı

• Kızdım
Tepkiler: gonyalı
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Linkler bitmiş bereket dil dosyası elimde bikaç güne kadar eklerim

• Beğen
Tepkiler: gonyalı
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu 2 sene önce yanlışlıkla rus servera eklemişim şimdi english servere ekleyip türkçeleştirip paylaşacağım

• Cool
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve gonyalı
PALA.

PALA.

Üye
Ben bunu 2 sene önce yanlışlıkla rus servera eklemişim şimdi english servere ekleyip türkçeleştirip paylaşacağım
Sözlük arandı, sevenlerinizle ilgili delillere rastlandı (h)
Emin kardeşimize Allah rahmet eylesin.
Arkasında güzel izler bırakan, emektar insanları görmek güzel :anlas:

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Sözlük arandı, sevenlerinizle ilgili delillere rastlandı (h)
Emin kardeşimize Allah rahmet eylesin.
Arkasında güzel izler bırakan, emektar insanları görmek güzel :anlas:
İlk defa görüyorum bunu. kim paylaşmış

PALA.

PALA.

Üye
İlk defa görüyorum bunu. kim paylaşmış
Adı yok niki var, papiloz (h) Sözlükten ulaşabilirsin kendisine belki :hmmm Aslında arastirsam kim olduğunu buluruz belki ama bahsettiği kişi muhtemelen siz olduğunuza göre siz sorabilirsiniz.

Yanlız adamın haklı olduğu yer ban meselesidir, muhtemelen banlaninca bir daha da uğramadı, haklı olarak.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Adı yok niki var, papiloz (h) Sözlükten ulaşabilirsin kendisine belki :hmmm Aslında arastirsam kim olduğunu buluruz belki ama bahsettiği kişi muhtemelen siz olduğunuza göre siz sorabilirsiniz.

Yanlız adamın haklı olduğu yer ban meselesidir, muhtemelen banlaninca bir daha da uğramadı, haklı olarak.
Aynen doğru söylüyorsun burda kimler banlanmadı ki ben bile banlandım o epostayı şifreyi unuttum, ozamanlar burda kimse kimseye yardım etmezdi özellikle symbian yani nokia s60 bölümünde asla kimsye yardım etmezlerdi öğrenmesin diye zihniyet buydu bana kim ne sorduysa hepsini tek tek anlatmışımdır arkadaşa teşekkür ederim iyilikten anlıyormuş

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Aynen doğru söylüyorsun burda kimler banlanmadı ki ben bile banlandım o epostayı şifreyi unuttum, ozamanlar burda kimse kimseye yardım etmezdi özellikle symbian yani nokia s60 bölümünde asla kimsye yardım etmezlerdi öğrenmesin diye zihniyet buydu bana kim ne sorduysa hepsini tek tek anlatmışımdır arkadaşa teşekkür ederim iyilikten anlıyormuş
Sizleri burada görmek güzel, siz bildiğiniz çizgiden şaşmayın. Maalesef ülke nasıl idare ediliyorsa bu forumda öyle idare ediliyor, adalet falan aramamak lazım.

Treable

Treable

Üye
Banlanmayan yoktu maalesef

Üst Alt