Yeni İnternet Yasası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
Neresi çelişkili kardeş? Ben mantıklı olanı yapıyorum. Bir tane fikre kapılıp, o fikri destekliyor gibi görünenlerin peşinden gitmem. Doğru olan neyse o.
Neyse kardeşim. Her en kadar biz bu yasaya katılsak ta katılmasak ta yasa artık yasalaştı yasalaşacak. Ya seve seve ya seve seve yapacak pek birşey yok. Sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. :)

Invoke

Invoke

Üye
Oturdulduğunu kim söyledi. Ki zira eğer bana karşı bir atıfta bulunuluyorsa bizim evde halen bilgisayar ve internet yok.. isteseler de oturamazlar..

Oturtulmaktan kasıt, gel çocuğun otur başına değil. Bakın ailecek bir şeyler yapılmalı. Ne bileyim çocuğa bir meşgale bulunmalı. Çocuk için en kolayıdır teknolojik aletler. Gider oturur. Güzel dille kaldırılmazsa o işin sonu genelde iyi olmaz. Gerçi bunun yanı sıra başına oturtan insanlar da tanıyorum. "Amaan, ağlamıyor, zırlamıyor, beni rahat bıraksın" kafasında olan anneler gördüm.
Neyse kardeşim. Her en kadar biz bu yasaya katılsak ta katılmasak ta yasa artık yasalaştı yasalaşacak. Ya seve seve ya seve seve yapacak pek birşey yok. Sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. :)

Evet, çok demokratik. (!)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve UpOneTR
smh60

smh60

Üye
Arkadaslar konuya tam hakim degilim torrent isinde sıkıntı olacakmı

.caner.

.caner.

Üye
İnternetin parasını biz ödeyelim, adam gelsin hangi sitelere gireceğimize karar versin.

smh60

smh60

Üye
Torrente bisey olmasın aman :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar konu bgüzel fikirler güzel :D
Siyası tartışmalara ve birbirimize atışmalara girmedik girmeyelim konu kapanmasın :D
Kapandı oldu :) Ama ben cevabımı aldım hala oyun indircem :) GTA V indirsem yeter :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, smh60 ve .caner.
Invoke

Invoke

Üye
La bari interneti ucuzlatsalar ya da hızlandırsalar da gönlümüzü alsalar :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal ve .caner.
genco15

genco15

Üye
Siyasi tartışmalara girmeyelim diosunuzda olay tamamen siyasi bugune kadar nedeb yapilmadi da simdi yapildi bi dusunun malum kişilerin kasetleri konuşma kayıtlari nete dusecekti önünü kestiler daha gul yasayi onaylamadan youtubedan videolar engellendi (basbakanin kızının konusmasi oldugu idda ediliyor) ayrica fislenme hep vardı artık yasallasti (kendi dusuncem)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
0MG90

0MG90

Üye
Torrent a bir şey yapamazlar

Parasınıda ödesinler bi zahmet karışmadıkları şey kalmadı

messevim

messevim

Üye
Oturtulmaktan kasıt, gel çocuğun otur başına değil. Bakın ailecek bir şeyler yapılmalı. Ne bileyim çocuğa bir meşgale bulunmalı. Çocuk için en kolayıdır teknolojik aletler. Gider oturur. Güzel dille kaldırılmazsa o işin sonu genelde iyi olmaz. Gerçi bunun yanı sıra başına oturtan insanlar da tanıyorum. "Amaan, ağlamıyor, zırlamıyor, beni rahat bıraksın" kafasında olan anneler gördüm.
Şimdi şöyle düşün. Bir çocuk bilgisayar başına geçtiğin de istediği şeylere rahatlıkla erişebiliyorsa artık o şeyler çekici gelir ve sürekli o şeyler ile meşgul olmaya çalışır. Bakın zamanın da metin 2 diye bir oyun vardı . bu öğrenciler arasın da o kadar yaygınlaştı ki önüne geçilemez oldu . Millet okuldan kaçıp sadece o oyunu oynabak için cafelere gidiyordu. Ama daha sonra o oyun ve benzerleri yasaklandı.. bu yasak biraz öğrenci kazandırdı okullara.. eğer sen yine belli bir yerlerin erişimini zorlaştırırsan emin ol yine birçok kişiyi okula ailelere kazandıracaksındır..

çocuk geçecek pc başına yazacak po..no diye sonuç yok. yazacak bilmem ne diye sonuç yok.. bakacak bu işten bir sonuç çıkmıyor ister istemez hizaya gelecek.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal
smh60

smh60

Üye
İllegal olup olmadigini nasil anlayabiliriz?

Invoke

Invoke

Üye
Şimdi şöyle düşün. Bir çocuk bilgisayar başına geçtiğin de istediği şeylere rahatlıkla erişebiliyorsa artık o şeyler çekici gelir ve sürekli o şeyler ile meşgul olmaya çalışır. Bakın zamanın da metin 2 diye bir oyun vardı . bu öğrenciler arasın da o kadar yaygınlaştı ki önüne geçilemez oldu . Millet okuldan kaçıp sadece o oyunu oynabak için cafelere gidiyordu. Ama daha sonra o oyun ve benzerleri yasaklandı.. bu yasak biraz öğrenci kazandırdı okullara.. eğer sen yine belli bir yerlerin erişimini zorlaştırırsan emin ol yine birçok kişiyi okula ailelere kazandıracaksındır..

çocuk geçecek pc başına yazacak po..no diye sonuç yok. yazacak bilmem ne diye sonuç yok.. bakacak bu işten bir sonuç çıkmıyor ister istemez hizaya gelecek.

Düz mantık hacı abi. Çok basit düşünce diyorum, basit masit değil diyorsun. Bak üstte konuştuk, kendin de söyledin. Olay bu değil ki.

Yine söylüyorum çözüm üretmek başka bir olay bu başka bir olay. Oturup düşünülse çok daha güzel çözümler bulunurdu bu konu hakkında.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
0MG90

0MG90

Üye

İyi aile terbiyesi almış bir çocuk kolay kolay onları yapmaz

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
O zaman yandık biz .caner. :(

• Beğen
Tepkiler: .caner.
messevim

messevim

Üye
Düz mantık hacı abi. Çok basit düşünce diyorum, basit masit değil diyorsun. Bak üstte konuştuk, kendin de söyledin. Olay bu değil ki.

Yine söylüyorum çözüm üretmek başka bir olay bu başka bir olay. Oturup düşünülse çok daha güzel çözümler bulunurdu bu konu hakkında.
yok olayın bu olduğunu söylemedim zaten. Sadece baya işe yaracağını söylemeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt