Yeni İnternet Yasası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

genco15

genco15

Üye
sanıyorum ki suandakinden daha fazla millete soran bir devlet daha önce oluşmadı farkında değilsiniz belki ama gelecek olan her yasadan önce ortaya bir laf atılıp tepki ölcümü yapılıyor zaten
Ortaya atilipda yapılmayan bisey hatırlamıyorum ve sadece kendin gibi düşünenlere sorarak mi adil davranmis oluyorsun gezi olaylari zamaninda bulent bey istesek interneti sansurlerdik ama yapmıyoruz bu bizim demokratligimizin gostergesi diyordu goruyoruz simdi daha konuştutmayin beni

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve TheLastWarrior
codblackops2

codblackops2

Üye
Ortaya atilipda yapılmayan bisey hatırlamıyorum ve sadece kendin gibi düşünenlere sorarak mi adil davranmis oluyorsun gezi olaylari zamaninda bulent bey istesek interneti sansurlerdik ama yapmıyoruz bu bizim demokratligimizin gostergesi diyordu goruyoruz simdi daha konuştutmayin beni
Insanlar sosyal medyada kitle kitle devlet karsiti yasadisi protestolar yapar milleti provoke edip sokaga cikartirsa tabi karisir ona devlet.legal yollari kullanin

alaStar

alaStar

Üye
Devlet oluşmadı değil hükümet olmadı diyecektin, sanırım. Bir kere bu ikisi farklı şeyler.
Tepkiler genelde az olur ve zaten bu uygulamanın amacı o tepkileri iyice azaltmak. Mesele o zararlı içerikli sitelerden koruma meselesi değil.
Ne dediğimin farkındayım devletten bahsettim sadece hükumetten bahsetmedim

genco15

genco15

Üye
Gosteri yapma hakkı legal bi yol orda proveke eden kendine pay cikarmaya çalışan azinligi coga mal etmeyin
Edit hep tarafli medya yüzünden boyle gordunuz olaylari artik internette tarafli

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Insanlar sosyal medyada kitle kitle devlet karsiti yasadisi protestolar yapar milleti provoke edip sokaga cikartirsa tabi karisir ona devlet.legal yollari kullanin

O yollar legaldi zaten ama artık illegal olacak. İyi oldu. =P

alaStar

alaStar

Üye
Tamam konuşma artık:D

• Beğen
Tepkiler: genco15
codblackops2

codblackops2

Üye
Gosteri yapma hakkı legal bi yol orda proveke eden kendine pay cikarmaya çalışan azinligi coga mal etmeyin
O yuzdenmi son zamanda yapilan protestolarin coguna polis karıştı? Git valiliginden midir her nereyse iznini al yap gosterini sonra olaysiz dagil..bizde oylemi.yasadisi protesto devlet malina zarar etraftaki esnaf dukkanlarina zarar , araba yakmalar gecenin bi vakti sokaga cikip tencere tava calmalar.bunlardan hangisi akla ve yasalara uygun ki?

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye

Aslına bakarsanız çoğunluk ne yaptığının farkında bile değildi. Boş yere bir sürü olay oldu. Biz de gördük olayları.
Gezi neresi Ankara neresi. Tuzluçayır'ı ateşe verdi bu adamlar. Çok mu halkı düşünüyorlardı? Bir avuç adamdır orada halkı düşünen. Biz kimiz? Halk değil miyiz? Benim yolumu kapattılar. Arabaları ateşe verdiler. Rahatsız ettiler. Bağırdılar, çağırdılar, yaktılar. Bir sürü duman çıktı buradan. Dükkanları kırdılar, zarar verdiler.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
0MG90

0MG90

Üye
Konu ne zaman kapanacak ya online yönetici yok mu hiç

codblackops2

codblackops2

Üye
Neyse klozetin sarji bitiyor bu konuyu kapatalım :ehe

• Beğen
Tepkiler: naytıngen
alaStar

alaStar

Üye
Edit hep tarafli medya yüzünden boyle gordunuz olaylari artik internette tarafli
Gösteri yapılırda etrafa zarar vermemek lazım herşey ayarında güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt