Yeni Hat ve 6300

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nitro42

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Hat ve 6300
Merhaba ; Turkcell hattım vardı ve yeni bir hat almam zorunlu oldu ve avea aldım.
Avea yı telefonuma taktıgımda telefonumun ;

• Ekranı gidip gelio
belirli aralıklarla.Ama diğer gsm operatorlerinde oyle bir sorun olmuyor.telefon bozuk olsa diğer hattımdada aynı seyi yapar :agla avea yı takınca oyle oluo sizce nedeni nedir arkadaslar ?

solgun50

solgun50

Üye
dostum makinada bozukluk vardır yoksa hatlarla bi alakası yoktur değiştirmelisin...

nitro42

Üye
    Konu Sahibi
dostum makinada bozukluk vardır yoksa hatlarla bi alakası yoktur değiştirmelisin...

Arkadasım makina da herhangi bir problem yok :) sorunda o zaten.Diğer hatları sorunsuz calıstırmaktadır.sadece avea da oyle yapıo + sim kartsız da sorunsuz calısmaktadır.avea hatti taktıgımdan itibran :S

solgun50

solgun50

Üye
dostum o zaman başka bir avea sim kart tak dene ama tanıdığım onlarca insan var 6300 ve avea larında sorun yok yani makinanın arıza ihtimalini de sıfıra indirme...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Makinan avea operatörüne alerjisi yok olay sadece sim karttan meydana geliyor buda sim kartın yapımında bir sorun olmuş yada sim kart darbe almış olunamaz olduğu için telefonu zorlayabilir. Şimdi o kartını başka telefona tak, mümkünse 6300 olsun aynı sorun yaşanacak mı bir bak.
Birde senin telefonuna başka bir avea hat tak oyle birşey olmadığını ve çalışacağını göreceksin. Sorun sim karttandır.

sweety_boy_43

Üye
Doğru söylüyor recep,gerektğnde telime avea takiyorum bi sorun olmuyor, sorun yaşayan arkadaş hattını madeni paraların yanında tuttysan bozulma ihtimali yüksektir.böyle bşey daha önce bşıma geldi ama artk öyle bi sorun yaşamıyorum.iyı forumlar dilerım

__Midas__

__Midas__

Üye
benimde eski 6630 telefonuma turkcell taktığım zman sorun oluyordu telefon kendini resetliyordu, sim voltajından olduğunu sölemişlerdi, sim kartında bir sorun olması muhtemeldir arkadaşım

papi40

papi40

Üye
sorun simkartında genç!

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sorununuz sim karta aynı numarayı simkart değişikliği yaparsanız sorun kalmayacaktır :oke:

pro_

pro_

Üye
evet sorun kesinlikle simdedir bende 6300 kullanıyorum ve hattım avea hiçbir sorun yaşamıyorum.:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Sim kart ıslanmış veya nemli bi ortamda kalmış olabilir, ablamın başına gelmişti.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt