Yeni Güncelleme (QT Kalite Güncellemesi) 26/04/2012 Nokia Suitte

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
telden de baktım Ovi suitdende baktım ama bi türlü güncelleme gelmedi.

mustimix41

mustimix41

Üye
valla bende 2 gündür hem tel hem pc den bakıyorum yok guncelleme ?

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
güncellemeyi yükledikten sonra bi kaç yüksek mb uygulamalar kurdum ve güncellemenin faydasıni gördüm hiç kasma yok hemen kuruyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kesinlikle yükleyin bariz FARK etti.eskiden arada bir kasan foursquare den şimdi eser yok.yağ gibi geçişler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
malesef ömrü boyunca beklemekle kalır :)

doctorrr

doctorrr

Üye
harbi mi sağlam olmuş mu bu güncelleme babalar dur bi el atayım şuna :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
at baba at senin de elin değsin :D

ANIL

ANIL

Admin
Hep hard format şekilde kullanıyorum güncelleme iyise qt hariç her şeyi sileyim :)

doctorrr

doctorrr

Üye
görünse bi ne suitte ne telde yok arkadaş güncelleme felen :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar link vermişti ordan yükle

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bu güncelleme işlemci hızını 1 ghz yapıyo demek isterdim ama maalesef, ne gelirse yükleyin gtsn haziranı bekliyoruz bşyler cıkacak. zaten 1. nesil nokialara önem vermiyolar artık 2. nesile fp1 çıktı bile. biz daha bırak sp 1 i 7 kb bişeyde bile heyecan yapıyoz.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Güncellemeyi yaptıktan 1 hafta sonra eskiden 1,5-2 gün giden şarjım o kadar oyun oynamama rağmen 3 gün gitti :) şuanda da 2 gün rahat gidiyor. Güncellemeyle alakalı değilse batarya çoşuyor galiba benim :) 3 güne ölmesin de :D

m.edip

m.edip

Üye
benim telefonum c6-01 hala yok güncelleme vay arkadaş :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Güncellemeyi yaptıktan 1 hafta sonra eskiden 1,5-2 gün giden şarjım o kadar oyun oynamama rağmen 3 gün gitti :) şuanda da 2 gün rahat gidiyor. Güncellemeyle alakalı değilse batarya çoşuyor galiba benim :) 3 güne ölmesin de :D

ovv 3gün gidiyorsa çok iyi

Üst Alt