Bu halini bence daha da geliştirmeleri gerekir çok yavan kalmış gibi geldi bana. Mesela 4 ayar kocaman kocaman duruyor onu biraz daha kuçultup oraya bir ayar daha sıkıştırsalar fena olmazdı hani.bu haliyle gelirse güzel olur kesinlikle![]()
paylaşım yapmanız güzel ancak bilmiyor olabilirmiyim derken ..olamazsınız çünkü o okonuda en az 5 tane yarumunuz var beğenmediğinize dair. Ha yeni bir konu başlığı olabilirmi bence evet neden olmasınVerildiğini bilmiyor olabilirmiyim acaba?Anker düzenedim ben
![]()
Bence yavanlık değilde sistemin ana hatlarına uygunluk diyelim. Dediğin gibi biraz sade ama gelecek güncellemeler ile geliştirilebilir. Yeter ki bir başlangıç olsun. bi getirsinler bakalımOy kullanmayı unutmayın beyler
Bu halini bence daha da geliştirmeleri gerekir çok yavan kalmış gibi geldi bana. Mesela 4 ayar kocaman kocaman duruyor onu biraz daha kuçultup oraya bir ayar daha sıkıştırsalar fena olmazdı hani.

dikkat ederseniz 4/20 yazıyor orda yani 20 işlemin 4 tanesi görünüyor büyük ihtimalle ekran yan dönünce sayı artacak dik ekranda da yana kayarak diğerleri görünürOy kullanmayı unutmayın beyler
Bu halini bence daha da geliştirmeleri gerekir çok yavan kalmış gibi geldi bana. Mesela 4 ayar kocaman kocaman duruyor onu biraz daha kuçultup oraya bir ayar daha sıkıştırsalar fena olmazdı hani.
bence sabit olmayacaktır orda gördüğümüz 4 işlem sağa sola kayarak artacaktırgüzel ama belledeki gibi sabit olursa kötü olur değiştirilebilirse tadından yenmez
onu bilemem ama sağa sola kayarak diğer işlem bildirimlerinin görüneceği kesinEkranı yan çevirince bir şey olmaz bence![]()