Anket Yeni gelecek olan Eylem(bildirim) Merkezini Beğendiniz mi?(ANKET)

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni gelecek bildirim merkezini beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    99
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Yeni gelecek olan Eylem(bildirim) Merkezini Beğendiniz mi?(ANKET)

capkino06

Üye
:sirit: wp 8.1 geliyor konusunda verildi :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Verildiğini bilmiyor olabilirmiyim acaba? :) Anker düzenedim ben :)

capkino06

Üye
haa anket olduğuna dikkat etmedim :) oyda veriyim gelmişken :D

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu haliyle gelirse güzel olur kesinlikle :oke:

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Oy kullanmayı unutmayın beyler :)
bu haliyle gelirse güzel olur kesinlikle :oke:
Bu halini bence daha da geliştirmeleri gerekir çok yavan kalmış gibi geldi bana. Mesela 4 ayar kocaman kocaman duruyor onu biraz daha kuçultup oraya bir ayar daha sıkıştırsalar fena olmazdı hani.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
arkadaşlar pek takip edemedim bu aralar. Nereden biliyoruz boyle olacağını? Diğer sızıntılardan farkı ne ki bunun kesin gözüyle bakılıyor ?

bbakkus

bbakkus

Üye
güzel ama belledeki gibi sabit olursa kötü olur değiştirilebilirse tadından yenmez

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Verildiğini bilmiyor olabilirmiyim acaba? :) Anker düzenedim ben :)
paylaşım yapmanız güzel ancak bilmiyor olabilirmiyim derken ..olamazsınız çünkü o okonuda en az 5 tane yarumunuz var beğenmediğinize dair. Ha yeni bir konu başlığı olabilirmi bence evet neden olmasın

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bu halini bence daha da geliştirmeleri gerekir çok yavan kalmış gibi geldi bana. Mesela 4 ayar kocaman kocaman duruyor onu biraz daha kuçultup oraya bir ayar daha sıkıştırsalar fena olmazdı hani.
Bence yavanlık değilde sistemin ana hatlarına uygunluk diyelim. Dediğin gibi biraz sade ama gelecek güncellemeler ile geliştirilebilir. Yeter ki bir başlangıç olsun. bi getirsinler bakalım :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
dikkat ederseniz 4/20 yazıyor orda yani 20 işlemin 4 tanesi görünüyor büyük ihtimalle ekran yan dönünce sayı artacak dik ekranda da yana kayarak diğerleri görünür
güzel ama belledeki gibi sabit olursa kötü olur değiştirilebilirse tadından yenmez
bence sabit olmayacaktır orda gördüğümüz 4 işlem sağa sola kayarak artacaktır

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı yan çevirince bir şey olmaz bence:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
eğer iconlara tıklayınca ayarlar menü sune falan atma saçmalığını yapmazsa çok güzel olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
The Verge'un haberinde kullanıcının kişiselleştirebildiğinden bahsedilmiş. Yani mevcut görüntü sabit olmayacak. Zaten bu görüntü telefondan alınmış bir ekran görüntüsü değil. Şirketin powerpoint çalışmasından sızdırılmış.

merkel02

Kapalı Hesap
bence harika :) zaten nefes alsın yeter modundayız.. yeter ki gelsin :bira:

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
İşte o nefes alsın modunda olmak çok tehlikeli :D

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

merkel02

Kapalı Hesap
valla o kadar sızıntı oldu bildirim ekranı ile ilgili.. benim her zaman hoşuma gitmişti..:$ bunu bi düşüneyim.. :hmmm

Hagios

Hagios

Üye
Gelsinde nasıl geliyorsa gelsin artık.Zaten kötü bir şey çıkartmazlar herhalde.Bu kadar zaman geçti, bir bildirim arayüzü oluşturabilirler artık!? Bildirim sistemi olan bir telefon ya da tablet kullandığımda kendimi kötü hissetmekten bıktım.

Üst Alt