Swarm şifre değiştirme, yeni şifre nasıl alınır

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Swarm şifre değiştirme, yeni şifre nasıl alınır
Swarm sosyal ağ hesaplarınızda şifre değiştirme işlemi yapmak için nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor ve swarm yeni şifre alma işlemi nasıl gerçekleştirilir merak ediliyor. İşte sorunun cevabı...


Yer bildirim yapma özelliği ile kişilerin birbirleri ile bağlantıda kalmasını sağlayan Swarm uygulaması, eski Foursquare’nin yerine gelmiş bir platform. Kişisel mesajlaşmaya, fotoğraf paylaşımına da izin verse de asıl amacı, yer bildirimi olan bu uygulamada güvenliği elden bırakmamak için güçlü şifreler tercih etmeniz gerekiyor. Eğer sizin de şuan kullandığınız şifre basitse, şifrenizi aşağıdaki adımları takip ederek, güçlü bir swarm şifresi belirleme konusunda yazımızı okumaya devam edin.

Swarm Şifresini Değiştirmek İçin İki Seçenek
Foursquare’nin altyapısını tümüyle değiştirmesi ile hizmete sunulan Swarm’da şifre değiştirmek, Foursquare’den biraz daha farklı ancak zor değil! İki farklı noktadan şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Bilgisayardan Swarm Şifremi Nasıl Değiştiririm?
İlk olarak adresine gidin. Karşınıza gelen pencerenin sağ üst bölümünde yer alan Login(Giriş) bölümüne kullanıcı adınız ve şifrenizi yazarak giriş yapın. (Swarm, Foursquare e-mail ve şifreleri aynıdır.) Giriş yaptıktan sonra karşınıza yeni bir pencere gelecek burada sağ üst bölümde “Profilim” bağlantısını göreceksiniz. Buna tıklayın ve açılan akordeon menüden Ayarlar bağlantısına tıklayın. Yeni bir sayfa açılacaktır burada “Kullanıcı Kimliğiniz” yazan bir bölüm göreceksiniz, hemen altında yer alan Şifre Değiştir düğmesine tıklayarak, mevcut şifrenizi birinci kutuya, diğer iki kutuya da değiştirmek istediğiniz şifrenizi girerek şifre değiştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Swarm Uygulamadan Şifremi Nasıl Değiştiririm?
Android yada IOS işletim sistemli telefon veya tabletinize kurduğunuz Sawrm uygulamasına e-mailinz ve şifreniz ile giriş yapın. Üst menüden, profilinize gidin. Sağ üst bölümde profilinizi tıklayın ve açılan profil sayfanızın sağ üst köşesinde bulunan dişli çarkı tıklayın. Açılan menüden, Hesap Ayarları kısmını seçin buradan, “Şifreni Değiştir” yazısına tıklayın. Karşınıza yeni bir şifre oluştur sayfası gelecek, birinci kutuya şuan kullandığınız şifrenizi diğer iki kutuya yeni şifrenizi girin ve kaydedin.

Bazı durumlarda kullanıcılar mevcut şifrelerini bilmezler. Böylesi durumlarda da şifrenizi değiştirmek mümkün. adresine gittiğinizde E-postası ile mi kaydoldunuz yoksa telefon numaranız ile mi kaydoldunuz, kaydolma şeklinizi seçin ardından gerekli alanlara e-posta ya da telefon numaranızı yazdıktan sonra, doğrulama kodunun telefon ya e-mailinize gelip, şifrenizi sıfırlamanızı sağlayabilirsiniz.
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
346
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
550
Buğra
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
367
Eren Değerli
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
499
Buğra


Üst Alt