YENi! Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5 Uns. By YusufEMRE (TekKelimeyleMükemmel)

Program süper bir şey gerçekten kullanışlı ama çoğu arkadaş dert yanıyor eee haklılar da ! Ben ingilizce ve eski sürüm kullanıyorum...

uzun süredir bende ingilizcesini kullanıyordum zordu ellerin dert görmesin YusufEMRE Başarılarının devamını diliyorum kardeşim.

bymlh

Üye
saol reis bunu bekliodum

programı indiriyorum ama telefondan hep hata veriyo ne yapmalıyım ????????

bu rehperi okuması için ne yapmam gerek

harika bi program ellerine emeğine sağlık

bhaskan

Üye
herşey güzelde dil dosyasının indirildiği site mahkeme tarafından engellenmiş onu napıcaz ?

teşekkürler.ellerine sağlık.

Sertifika hatasi veriyor yükleyemiyorum...

byzbgr

Üye
Eğer ingilizce sürümünü imzalayabilirsen, Programdan çıkış yap,
resource/apps klasörüne git ve oradaki
FreeiSMS_0x200218EF.r01 isimli dosyayı sil, onun yerine aşağıya eklediğim FreeiSMS_0x200218EF.r14 isimli dosyayı at program türkçeye dönecektir.

Free-iSMS diL doSyaSı :

bn sanırım yukledım hatta calıstı ama dıl dosyasının sayfası acılmıyor resource/apps klasörünüde bulamadm :S yanı dılı ıngılızce bı resımlı anlatımınız falan yokmudur ya

xxsedat

Üye
Abi v1.11 i de diğer sürümleride kullandım ama oviye mesajlarımı kayıt ederken sadece gelen kutusu görünüyo gönderilen mesajlar yok fakat programı kaldırdığımda ikisinide kayıt ediyor bunun bi çözümü varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz

cok güzel ellrne saglık da bu trkçe dil dosyasını indiremdm

abi tükçe sürümü silinmiş bi el atarmısın ya :/

neden sertifika hatası diyor ki

arkadaslar yenı kayıt oldum bu ıslerdende pek fazla anlamam telefonuma bu oturumlu mesajlaşmayı nasıl ındırcem lutfen yardım edermisiniz

arkadaslar yenı kayıt oldum bu ıslerdende pek fazla anlamam telefonuma bu oturumlu mesajlaşmayı nasıl ındırcem lutfen yardım edermisiniz

En başta linki war ordan indirceksin fakat telefonu hacklemen qerekiyor ya da sertifika alman qerekiyor telefonu hacklersen daha ii olur her türlü programı yüklersin..ben bu programı kullanıyorum cok memnunum artık mesajları karıştırmıyorum