Eğer ingilizce sürümünü imzalayabilirsen, Programdan çıkış yap, resource/apps klasörüne git ve oradaki FreeiSMS_0x200218EF.r01 isimli dosyayı sil, onun yerine aşağıya eklediğim FreeiSMS_0x200218EF.r14 isimli dosyayı at program türkçeye dönecektir.
yusufemre paylaşımın çok gsl sağol ama bu 4shared sitesi bende telekomünikasyon kurumu tarafından engellenmiş olarak çıkıyor siteyi ktunnel den açtım ama 20 geriye sayan süre kısmı çalışmadı yani senin anlıcan indiremedim başka siteye yükler misin bunun Türkçe dil paketini
Telefonum C5-03 Bu programı kaldırdıktan sonra dokunmatik ekran problemi yaşıyorum. Ekranın sağ tarafındaki tuşlar yerine ortadakiler basılıyor... Bazen de 0 yerine 7 tuşu seçiliyor
arkadaşlar finaldir daha iyidir deyip indirmeyin bana sorarsanız en iyisi 1.10 çünkü diğerlerinde sistem ayarlarında mesajları zamana göre sırala diye isaretlendiği halde mesajları saçma bir şekilde sıralanıyor. 1.11 i de indirdim fos çıktı en iyisi 1.10! Bu konuyu açıp beni 1.10 versiyonla buluşturan arkadaşa teşekkürler.
teşekkürler öncelikle ama sahte smsleri başka birisine gönderemiyorum numara giriyorum isim girisim konu yazıyorum hep kendi telefonuma geliyor attığım sms ler
Kardeşler 6700 slide Bu program orjinal versiyonları ingilizce olanları çalışıyor. Türkçe hangi versiyonları varsa tek tek denedim sertifika hatası veriyor..
Bende ingilizce olanı kullanıyorum sertifika olayını çözemedim.. 6700slide çözen varsa yardımcı olsun ))
Kardeşler 6700 slide Bu program orjinal versiyonları ingilizce olanları çalışıyor. Türkçe hangi versiyonları varsa tek tek denedim sertifika hatası veriyor..
Bende ingilizce olanı kullanıyorum sertifika olayını çözemedim.. 6700slide çözen varsa yardımcı olsun ))