0MG90
Üye
Üstte sarı renkte uyarı olarak çıkıyordu ama şimdi gitmişnerde karşına çıktı şu numara işi![]()
Üstte sarı renkte uyarı olarak çıkıyordu ama şimdi gitmişnerde karşına çıktı şu numara işi![]()
Forum Anasayfasında..nerde karşına çıktı şu numara işi![]()
Opera mini de mi ?Connection refused: www.maxicep.com:80 bu ne hatası acaba bazen site aşırı derecede yavaşlıyor
hayır operada mobilde değilOpera mini de mi ?
Yani hangi tarayıcıda ve cep telefonunda mu onu anlamadım hatada ? Mobildeki sorunları diğer konuda yazıyoruz çünkü.hayır operada mobilde değil
yok hayır cep telefonumda almadım laptopta aldmYani hangi tarayıcıda ve cep telefonunda mu onu anlamadım hatada ? Mobildeki sorunları diğer konuda yazıyoruz çünkü.
Sorunun tespiti için detay vermeniz gerekiyor, lütfen laptop olması dışında; işletim sistemi, web tarayıcı ve internet bağlantısı gibi bilgiler veriniz.yok hayır cep telefonumda almadım laptopta aldm
Ben bu özelliği çok seviyorum. Daha iyi benceTapatalk da cevap yazdığımız her konuya otomatik abonelik ekliyor. Bu sadece Maxicep de var. Bunu düzeltirseniz çok iyi oluyor.
Abone olmakta ki maksat o konuyu takip altına almaktır.Ben bu özelliği çok seviyorum. Daha iyi bence
ondada olmuyor. bazen 5 bildirim diyor 2 bildirim gözüküyor. Bazende 2 bildirim diyip bildirim yok diyor.Bildirim listesinin tamamina baktiginizda da yeni bir bildirim yok mu?

yakışır Adminimize 
Biz de isteriz @Ozan Ağabey Konuyu kim okuyor bölümünü hızlı cevabın hemen üzerine aşağı tarafa da aldım, böylede o şekilde alışanlar da yadırgamayacaktır. Sonuçta avatarları göstererek daha modern hale getirdik şu an. Eğer konuyu 100 kişi okuyorsa varsın okusun ve uzasınOzan abi, ne güzel konunun altında Şu anda konuyu okuyanlar kısmı vardı ve daha iyiydi, konuya cevap vb yaptıktan sonra direk gözümüze çarpıyor-du, yukarıda avatarlı şekilde güzel olmuş ama gözümüz alıştı kaç gündür alışamadık (alışamadım) ayrıca atıyorum bir konuyu okuyan sayısı 100'den fazla oldu mu tuhaf bir görünüm vermez mi? Konu resmen aşağıya doğru çöker
Bu konu hakkında bir şey yapamaz mısınız acaba?

Emeğine yüreğine sağlık abi, verdiğin sınırsız hizmetler için. Evet şimdi daha da iyi olduKonuyu kim okuyor bölümünü hızlı cevabın hemen üzerine aşağı tarafa da aldım, böylede o şekilde alışanlar da yadırgamayacaktır. Sonuçta avatarları göstererek daha modern hale getirdik şu an. Eğer konuyu 100 kişi okuyorsa varsın okusun ve uzasın![]()