Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bazı üyeler aynı konuyu iki kere paylaşıyor
örneğin en iyi oyunlar diye bi konu açıp oyunların altında hem ios hem de android linkleri veriyor ve bu konuyu bire bir şekilde hem android bölümüne hem de ios bölümüne açıyor bu tür konuları açmak forum kurallarına uygun mu ?
Evet uygun.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bazı üyeler aynı konuyu iki kere paylaşıyor
örneğin en iyi oyunlar diye bi konu açıp oyunların altında hem ios hem de android linkleri veriyor ve bu konuyu bire bir şekilde hem android bölümüne hem de ios bölümüne açıyor bu tür konuları açmak forum kurallarına uygun mu ?
Uygun ancak başlıkta ios - android ayrımı yapılabilecek ibareler ile konu içeriğinde de yine benzer ibareler ve düzenlemeler olmalı, birebir başlık + açıklama ancak dosya linkleri farklı şeklinde duplicate konular uygun değil. Birtakım farklılıklar yaratılmalı.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Uygun ancak başlıkta ios - android ayrımı yapılabilecek ibareler ile konu içeriğinde de yine benzer ibareler ve düzenlemeler olmalı, birebir başlık + açıklama ancak dosya linkleri farklı şeklinde duplicate konular uygun değil. Birtakım farklılıklar yaratılmalı.
Ön ad olarak ve başlık olarak birebir aynı oluyor ve forumun en üstündeki listede aynı isim ile konu görünce bi bakayım diyorum ve sadece konu yeri farklı oluyor

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Başlıkta iOS veya Android ibaresi de geçmeli bu tarz aynı sekilde açılacak konularda.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Ön ad olarak ve başlık olarak birebir aynı oluyor ve forumun en üstündeki listede aynı isim ile konu görünce bi bakayım diyorum ve sadece konu yeri farklı oluyor
ikinci el bölümünde böyle bir konu var uyulması gereken kurallar diye coppy-paste hem cep telefonu ilanları hemde diğer ilanlar bölümüne açılmış aynı konu iki defa açıldı zannedip şikayet etmiştim bi keresinde bu iki konunun isminde de ufak bi farklılık olmalı bence:)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Son 15 gündür şu soldaki bildirim butonuna basınca hiç bi bildirim gözükmüyor ama sayfayı yeniler ya da forum anasayfasını tekar açarsam geliyor bunun sebebi ne
--
Bi de Reklamlı link paylaşmak yasak mı?
yani tıklanma başına para veren şu 5 sn sonra devam edin tarzındakiler

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Yöneticilerin düzenlediği mesajlarda son düzenleme: tarih yazısı ingilizce oluyor @Ozan :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Yeni konu açmak yerine buraya yazıyorum

forumda konu açarken yada mesaj atarken şu hatayı alıyorum ?

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

KAYIP-ADAM

Üye

aynen bende bu hatayı alıyorum ama mesaj gönderiyor.

H0lligan

Üye
bende bu sabah dan itibaren 3 dür bu hatayı alıyorum

ama mesaj gidiyor sayfayı yenileyince anca görünüyor

al işde ya demin bunu gönderirkende oldu

Marco Laren

Marco Laren

Üye