Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Özellik yakın zamanda birkaç ayar daha yapıldıktan sonra duyurulacak.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Connection refused: www.maxicep.com:80 bu ne hatası acaba bazen site aşırı derecede yavaşlıyor

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
yok hayır cep telefonumda almadım laptopta aldm
Sorunun tespiti için detay vermeniz gerekiyor, lütfen laptop olması dışında; işletim sistemi, web tarayıcı ve internet bağlantısı gibi bilgiler veriniz.

KAYIP-ADAM

Üye
Her foruma girdiğimde bildirim gözüküyor ama tıklayınca bildirim yok diyor. Bu sürekli olmaya başladı. @Ozan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bildirim listesinin tamamina baktiginizda da yeni bir bildirim yok mu?

Sarangni

Sarangni

Üye
Tapatalk da cevap yazdığımız her konuya otomatik abonelik ekliyor. Bu sadece Maxicep de var. Bunu düzeltirseniz çok iyi oluyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sarangni

Sarangni

Üye
Ben bu özelliği çok seviyorum. Daha iyi bence
Abone olmakta ki maksat o konuyu takip altına almaktır.

Cevap Yazılan diye bir bölüm var zaten. Maxicep Abone Olunan ile Cevaplanan aynı işlevi görüyor. Bu böyle olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

KAYIP-ADAM

Üye
Bildirim listesinin tamamina baktiginizda da yeni bir bildirim yok mu?
ondada olmuyor. bazen 5 bildirim diyor 2 bildirim gözüküyor. Bazende 2 bildirim diyip bildirim yok diyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ozan abi, ne güzel konunun altında Şu anda konuyu okuyanlar kısmı vardı ve daha iyiydi, konuya cevap vb yaptıktan sonra direk gözümüze çarpıyor-du, yukarıda avatarlı şekilde güzel olmuş ama gözümüz alıştı kaç gündür alışamadık (alışamadım) ayrıca atıyorum bir konuyu okuyan sayısı 100'den fazla oldu mu tuhaf bir görünüm vermez mi? Konu resmen aşağıya doğru çöker :hmmm
Bu konu hakkında bir şey yapamaz mısınız acaba?

Bu arada, @Ozan abi, kendine torpil he :D yakışır Adminimize :gul:

Ha, bide rütbeli nickleri (ölü user'lerin nicki değil he) daha havalı olmuş, böyle noş ışığında yanıyor gibi :gul: Biz de isteriz @Ozan Ağabey :masum:

Son düzenleme:
Emrevitus

Emrevitus

Üye
emeğiniz için çok teşekkürler :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ozan abi, ne güzel konunun altında Şu anda konuyu okuyanlar kısmı vardı ve daha iyiydi, konuya cevap vb yaptıktan sonra direk gözümüze çarpıyor-du, yukarıda avatarlı şekilde güzel olmuş ama gözümüz alıştı kaç gündür alışamadık (alışamadım) ayrıca atıyorum bir konuyu okuyan sayısı 100'den fazla oldu mu tuhaf bir görünüm vermez mi? Konu resmen aşağıya doğru çöker :hmmm
Bu konu hakkında bir şey yapamaz mısınız acaba?
Konuyu kim okuyor bölümünü hızlı cevabın hemen üzerine aşağı tarafa da aldım, böylede o şekilde alışanlar da yadırgamayacaktır. Sonuçta avatarları göstererek daha modern hale getirdik şu an. Eğer konuyu 100 kişi okuyorsa varsın okusun ve uzasın :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve asigsasi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Konuyu kim okuyor bölümünü hızlı cevabın hemen üzerine aşağı tarafa da aldım, böylede o şekilde alışanlar da yadırgamayacaktır. Sonuçta avatarları göstererek daha modern hale getirdik şu an. Eğer konuyu 100 kişi okuyorsa varsın okusun ve uzasın :)
Emeğine yüreğine sağlık abi, verdiğin sınırsız hizmetler için. Evet şimdi daha da iyi oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Her açılan sayfada bunları kapatmanın bir yolu varmı @Ozan

Ekli dosyalar

Üst Alt