Ozan
Admin
Bu bölüm hem sitedeki popüler konulara link veriyor hem de arada reklam sunuyor aslında bir anlamda yararlıHer açılan sayfada bunları kapatmanın bir yolu varmı @Ozan

Bu bölüm hem sitedeki popüler konulara link veriyor hem de arada reklam sunuyor aslında bir anlamda yararlıHer açılan sayfada bunları kapatmanın bir yolu varmı @Ozan

Mesaj attığımızda neden örneğin Bugün 13:18 yerine 28 Aralık 2015 13:18 yazıyor? @Ozan
Bir süre önce ayarları bu şekilde düzenledik çok özel bir nedeni yok aslında.Mesaj attığımızda neden örneğin Bugün 13:18 yerine 28 Aralık 2015 13:18 yazıyor? @Ozan
Tarih yazması garip duruyor ondan. Siz bilirsiniz yine de ama Bugün, Dün, Pazartesi falan yazması daha iyiydi.Bir süre önce ayarları bu şekilde düzenledik çok özel bir nedeni yok aslında.
Tarih yazması garip duruyor ondan. Siz bilirsiniz yine de ama Bugün, Dün, Pazartesi falan yazması daha iyiydi.

hayır hayır,forum çevirilmesi konusunda silinmiş bir mesaja gitmeye çalışmıştım daRica ederiz ama hatalı sayfadasınız bizle alakalı değildir inşallah![]()

Profil resminin yanında görünmeyen dediğin beyaz alan koyu bir arka plana gelince nasıl görünüyor onun ekran görüntüsünü atarsan bir bakayım. Orada nelerin nasıl göründüğünü görmem gerekiyor normalde olan bir sorun değil çünkü. Bir de hangi tarayıcıdasın ? Ayrıca şu an düzelmiş olmalı bir bak bakalım.Profildeki 'Şu anda Online' ikonunun efekti gayet hoş olmuş, eline sağlık Ozan abi
Adam çalışıyor ya
Bu arada @Ozan abi daha öncede söylemiştim. Sayfayı az aşağıya kaydırınca bu kısım böyle kalıyor ve ikon, nick vb göstermiyor. Buraya da bi el atar mısın?
Profil resminin yanında görünmeyen dediğin beyaz alan koyu bir arka plana gelince nasıl görünüyor onun ekran görüntüsünü atarsan bir bakayım. Orada nelerin nasıl göründüğünü görmem gerekiyor normalde olan bir sorun değil çünkü. Bir de hangi tarayıcıdasın ? Ayrıca şu an düzelmiş olmalı bir bak bakalım.

Sanırım bu özellik daha öncede istenmişti ama veri kullanımı azaltmak ve hızlı kullanım deneyimi için bir nevi gereksiz kılmıştı @Ozan Abi. Aslında olmasını ben de epey istiyorum. Zaten koyulacak gif'ler resim boyutu kadar olur, geçmez bile..@Ozan gifli profil fotoğrafı özelliği eklesiniz olurmu üyeler için olmazmı

Tarih yazması garip duruyor ondan. Siz bilirsiniz yine de ama Bugün, Dün, Pazartesi falan yazması daha iyiydi.
bence öbür türlü daha iyiydi , Bugün , Dün Pazartesi vs. yazması.
Zaten Üstüne gelince tarih çıkıyordu şimdi Kalıcı bağlantı çıkıyor kötü olmuş.
@Ozan
Online olduklarını gizledilerse gözükmezler.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
87 üye diyor ama 3 kişi var![]()