Bencedeprofilime girince moderatör araçları diye menü çıkıyor ama sadece dürtme sdeçeneği var menüde bi an test moderatör oldum sandım kaldırın şu menüyü herkesi boşuna heyecanlandırmayın@Ozan

10 dan sonrası fazlalık benceKonulara etiketlerin ayrı yazılması güzel olmuş teşekkürler
@Ozan abi etiket uyarıları İngilizce kalmış, birde neden en fazla 10 tane etiket kuralı var?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzeltildi, 10 fazla bile zaten bir süre gözlemleyip rakamı düşüre debiliriz.Konulara etiketlerin ayrı yazılması güzel olmuş teşekkürler
@Ozan abi etiket uyarıları İngilizce kalmış, birde neden en fazla 10 tane etiket kuralı var?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynenprofilime girince moderatör araçları diye menü çıkıyor ama sadece dürtme sdeçeneği var menüde bi an test moderatör oldum sandım kaldırın şu menüyü herkesi boşuna heyecanlandırmayın@Ozan

Sayende unlu oldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Marco Laren tarafından profil
mesajınıza yaptığı yorumlar
cümle düzensiz ayrıca sanki yorum yapılan profil mesajı benimmiş gibi yazılmış@Ozan

Düzeltildi teşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Marco Laren tarafından profil
mesajınıza yaptığı yorumlar
cümle düzensiz ayrıca sanki yorum yapılan profil mesajı benimmiş gibi yazılmış@Ozan
Düzeltildi teşekkürler

Resmi göremiyorum tam olarak da anlamadım ama şu an bakabilir misiniz tekrar?Merhaba @Ozan abi.
PC'den girip sayfayı aşağıya kaydırınca görselde işaretlediğim kısım bu şekilde görünüyor. Yani sekmeler görünmüyor. (Nick, Gelen Kutusu, Bildirimler gibi) Bi el atar mısın?
Ayrıca oradaki Bildirimler kısmında bayram ikonu vardı ona ne oldu? öyle iyiydi ya![]()
şuna bak abiResmi göremiyorum tam olarak da anlamadım ama şu an bakabilir misiniz tekrar?

nerde karşına çıktı şu numara işiYeni özellik gelmiş GSM numaralarının girilmesi isteniyor. Girmesek bir şey olur mu?