Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
aynen :oke: @OMG90
@Ozan sizi etiketleyince oluyor ama om90ı @OMG90 yazınca otomatik etiketlemiyor etiketlemeyi bb koduyla kendim belirtmek zorunda kaldım neden böyle oluyor?
Çünkü nicki OMG90 değil.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1

0MG90

0MG90

Üye
Evet baştaki sıfır :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
aynen :oke: @OMG90
@Ozan sizi etiketleyince oluyor ama om90ı @OMG90 yazınca otomatik etiketlemiyor etiketlemeyi bb koduyla kendim belirtmek zorunda kaldım neden böyle oluyor?
Çünkü arkadaşın nickindeki "o" harfi "0" (sıfır) aslında. yani @ işaretinden sonra 0mg yazarsanız çıktığını göreceksiniz :)

Edit: Etiketlendiğim için görmeden geç yazmışım, arkadaşlar cevabı vermiş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Açtığım konuları göremiyorum.

Serhan

Serhan

Üye
Çoğu kişinin profiline baktığımda mesela @Revengeful'un profiline baktığımda gönderilerine tıklıyınca 2009'dan itibaren gözüküyor
@Ozan

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
Teknoloji haberleri bölümü nereye gitti ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Teknoloji haberleri bölümü nereye gitti ?
Bölüm sadece üyelerin kendilerinin yazarak gönderebilecekleri teknoloji haberleri halini aldı ve genel hali kaldırıldı. Böylece başka sitelerden birebir alıntı yapılan haberlerin önüne geçildi zira bu faydadan çok zarar bir konudur.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
0MG90

0MG90

Üye
vBulletin'deki gibi şikayet takip sistemi gelecekti o ne oldu?

KAYIP-ADAM

Üye
Takip Ettiğim üyelerin bildirimini almak istemiyorum ancak uyarıyı kapatamıyorum. böle bir uyarı veriyor.

bir tek takip ettiğim üyede mevcut bu sorun başka bir üyeyi takip edip denedim onda bir sıkıntı olmadı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Uygulama destek sekmesi güzel olmuş. Yerinde bir yenilik.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Takip Ettiğim üyelerin bildirimini almak istemiyorum ancak uyarıyı kapatamıyorum. böle bir uyarı veriyor.

bir tek takip ettiğim üyede mevcut bu sorun başka bir üyeyi takip edip denedim onda bir sıkıntı olmadı.
Boyle olmasinin nedeni takip ettigin uyenin (yani benim) gizlilik ayarlarini kapatmamdan dolayidir. Profili kimsenin gormeyecegi gibi uyarilardan engellenemez. Bu konuda aslinda bur calisma yapilabilir. @Ozan

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve KAYIP-ADAM

KAYIP-ADAM

Üye
Boyle olmasinin nedeni takip ettigin uyenin (yani benim) gizlilik ayarlarini kapatmamdan dolayidir. Profili kimsenin gormeyecegi gibi uyarilardan engellenemez. Bu konuda aslinda bur calisma yapilabilir. @Ozan
aynen güzel olur. , bütün yazdığın mesajlar bildirim olarak geliyor bana

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
vBulletin'deki gibi şikayet takip sistemi gelecekti o ne oldu?
Forum yazılımında yeni sürümünde kendinden gelecek bir özellik olarak görünüyor önümüzdeki aylarda o yüzden onla ilgili özel bir çalışma başlatmadık.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
0MG90

0MG90

Üye
Forum yazılımında yeni sürümünde kendinden gelecek bir özellik olarak görünüyor önümüzdeki aylarda o yüzden onla ilgili özel bir çalışma başlatmadık.
Peki teşekkürler. Bu arada mesela Konu Dışına tıklayınca sadece Konu Dışı bölümlerinin gözükmesi çok iyi olmuş, teşekkürler. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bazı üyeler aynı konuyu iki kere paylaşıyor
örneğin en iyi oyunlar diye bi konu açıp oyunların altında hem ios hem de android linkleri veriyor ve bu konuyu bire bir şekilde hem android bölümüne hem de ios bölümüne açıyor bu tür konuları açmak forum kurallarına uygun mu ?

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren

Üst Alt