Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet dün opera miniden girerken benimde karşıma çıktı nedeni nedir? @Ozan
0MG90
Üye
Sitede sorun mu var? Bazen forum ana sayfasına tıklıyorum ama hiç tepki vermiyor.
Marco Laren
Üye
Hangi tarayicidan giriyorsun
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Host hatası opera mini den mi görünüyor yoksa normal masaüstü sürümden mi ? Otomatik tespit edilen herhangi bir host/baglantı sorunu yok sürekli nükseden. Ancak Opera Mini derseniz araştıralım onun olma ihtimali var sunucularından dolayı.
cihanata_1
Üye
benim en son opera minide karşıma çıktı v7.5 sürümünde diğer tarayıcılarda da varmıydı o an bilmiyorum@Ozan
Host hatası opera mini den mi görünüyor yoksa normal masaüstü sürümden mi ? Otomatik tespit edilen herhangi bir host/baglantı sorunu yok sürekli nükseden. Ancak Opera Mini derseniz araştıralım onun olma ihtimali var sunucularından dolayı.
Takip ettiğim konuların bazılarının bildirimi gelmemiş.
Jus7ice
Üye
bana takip ettiğim konuların çoğundan bildirim gelmiyor
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Son birkaç gündür Ufak tefek gelişen bu sorunlar düzeltildi arkadaşlar dün.
cihanata_1
Üye
uzun zamandır şikayetlerim çözüldümlendiğinde veya reddedildiğinde bildirim gelmiyor @Ozan
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
isim etiketleme ile gelecek olan bildirim gelmemekte
cihanata_1
Üye
ramazan genel bölümünde beğenilmiş bir mesajınız varsa beğenilen mesajlar bölümünden kategoriye girilebiliyor mesaj yazma konu oluşturmada serbest(yanlış anlamayın mesaj yazmadım) bu kategoriye girilmeye çalışıldığında bu eylemi gerçekleştirmek için yeterli yetkiniz yok demesi gerekmiyormu? @Ozan
Ozan
Admin
Konu Sahibi
@Mesut Aktaş isim etiketleme ile bildirim geliyor olmalı mesela bu mesajımdan.
Ramazan Genel bölümü genel görünümden kaldırılıyor dönemi geçince ancak eski konulara erişim sağlanabilir halde oluyor eğer arama motorundan gelinirse veya site içerisinde linki belli ise.
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
hayır gelmemekte, bildirim alanından resim de atabilirim