mürteza16
Üye
Çünkü nicki OMG90 değil.aynen@OMG90
@Ozan sizi etiketleyince oluyor ama om90ı @OMG90 yazınca otomatik etiketlemiyor etiketlemeyi bb koduyla kendim belirtmek zorunda kaldım neden böyle oluyor?
Çünkü nicki OMG90 değil.aynen@OMG90
@Ozan sizi etiketleyince oluyor ama om90ı @OMG90 yazınca otomatik etiketlemiyor etiketlemeyi bb koduyla kendim belirtmek zorunda kaldım neden böyle oluyor?
şimdi anladımÇünkü nicki OMG90 değil.

Çünkü arkadaşın nickindeki "o" harfi "0" (sıfır) aslında. yani @ işaretinden sonra 0mg yazarsanız çıktığını göreceksinizaynen@OMG90

Sorun çözülmüş. Teşekkürler.Açtığım konuları göremiyorum.
Bölüm sadece üyelerin kendilerinin yazarak gönderebilecekleri teknoloji haberleri halini aldı ve genel hali kaldırıldı. Böylece başka sitelerden birebir alıntı yapılan haberlerin önüne geçildi zira bu faydadan çok zarar bir konudur.Teknoloji haberleri bölümü nereye gitti ?
Boyle olmasinin nedeni takip ettigin uyenin (yani benim) gizlilik ayarlarini kapatmamdan dolayidir. Profili kimsenin gormeyecegi gibi uyarilardan engellenemez. Bu konuda aslinda bur calisma yapilabilir. @OzanTakip Ettiğim üyelerin bildirimini almak istemiyorum ancak uyarıyı kapatamıyorum. böle bir uyarı veriyor.
bir tek takip ettiğim üyede mevcut bu sorun başka bir üyeyi takip edip denedim onda bir sıkıntı olmadı.
aynen güzel olur. , bütün yazdığın mesajlar bildirim olarak geliyor banaBoyle olmasinin nedeni takip ettigin uyenin (yani benim) gizlilik ayarlarini kapatmamdan dolayidir. Profili kimsenin gormeyecegi gibi uyarilardan engellenemez. Bu konuda aslinda bur calisma yapilabilir. @Ozan
Profilimi açtım şimdi kapat bildirimleriaynen güzel olur. , bütün yazdığın mesajlar bildirim olarak geliyor bana

tamamdır kapattımProfilimi açtım şimdi kapat bildirimleri![]()
Forum yazılımında yeni sürümünde kendinden gelecek bir özellik olarak görünüyor önümüzdeki aylarda o yüzden onla ilgili özel bir çalışma başlatmadık.vBulletin'deki gibi şikayet takip sistemi gelecekti o ne oldu?
Peki teşekkürler. Bu arada mesela Konu Dışına tıklayınca sadece Konu Dışı bölümlerinin gözükmesi çok iyi olmuş, teşekkürler.Forum yazılımında yeni sürümünde kendinden gelecek bir özellik olarak görünüyor önümüzdeki aylarda o yüzden onla ilgili özel bir çalışma başlatmadık.