Invoke
Üye
hmm aslında buda doğru bir seçim, ama şikayeti kaç gün yada ayda geri cevap gelir merak konusu bence![]()
Aynı gün içinde hatta saatler bazen dakikasında cevap geliyor.
hmm aslında buda doğru bir seçim, ama şikayeti kaç gün yada ayda geri cevap gelir merak konusu bence![]()
sadece pc de gözüküyoryildizlar yalan olmuş iyiydi aslinda
evet güzel olmuş sadece renklerde uyumsuzluk varGenel olarak ben beğendim. Tabi değişiklikler olacaktır muhtemelen.

yan cevirince gozukuyormussadece pc de gözüküyor
evet güzel olmuş sadece renklerde uyumsuzluk var![]()

tekrar görünür olur herhaldeyan cevirince gozukuyormus![]()

bence renkler iyi ama birkac gunluk kullanimdan sonra yorumlar alinmali goz alisik olmadigi icin yadirgiyor insan dogal olarak ve herkes farkli birsey istiyor devamlisadece pc de gözüküyorUBLEPOST=1392070517,1392070414][/DOUBLEPOST]
evet güzel olmuş sadece renklerde uyumsuzluk var![]()
Daha 2 gün önce paylaştığım ekran görüntüsünü çok beğenmiştiniz şimdi bu hiç güzel değil diyenler var. Orta yolu bulacağız artık bir şekilde..
ben beğendim sadece renkler açık tonlar kullanılabilirDaha 2 gün önce paylaştığım ekran görüntüsünü çok beğenmiştiniz şimdi bu hiç güzel değil diyenler var. Orta yolu bulacağız artık bir şekilde..

Ben o zaman da benzer yorum yapmıştım. İllaki alışırız ama bence güzel olanı bozdunuz.
ben beğendim sadece renkler açık tonlar kullanılabilir![]()
Konu içeriği ile diğer bölümler biraz uyumsuz gibi renk vs bakımından. Yazıların küçük olması bence daha güzel duruyor.
o simgeye dokunduğun zaman kare içinde değil de direk simgeye tıklanması gerekir o kare her yerde çıkmaya başladıO simgeye basınca aşağıya dogru bildirimleriniz görünmesi lazım ? Görünmüyor mu