Sadece özel mesajlarda veriyor olmalıydı, düzeltildi.template hata kodları veriyor sayfa komple 14. madde olarak![]()
Neden oluyor bu hatalar kodlarlamı oynuyorsunuzSadece özel mesajlarda veriyor olmalıydı, düzeltildi.

Bende almadı.Tapatalk yanlış alıntılar yapıyor.

Aynen.Bende almadı.
Eski temamızı özledim.
İlk resimdeki gibi olunca basııyorum açılıyor ama ikinci resimdekinde açılmıyorO simgeye basınca aşağıya dogru bildirimleriniz görünmesi lazım ? Görünmüyor mu
Mobil sitede durum nedir ? Muhtemelen bu yandaki reklamlardan yapıyor olabilir çünkü mobil sitede yan reklamlar yok bir bakar mısın?opera mini den girdiğim zaman sürekli böyle oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
normalde konuya böyle giriş yapması gerekiyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mobil site de hiçbir sorun yokArkadaşlar mobil site ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi ;
İstek - Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler | Sayfa 20 - MaxiCep
Linkindeki tek konudan ilerleyerek belirtin
Bu baslık normal site hakkında ve sitenin masaüstü teması hakkındaki sikayet, öneri ve görüşlerin belirtildigi konudur.
Mobil sitede durum nedir ? Muhtemelen bu yandaki reklamlardan yapıyor olabilir çünkü mobil sitede yan reklamlar yok bir bakar mısın?

Konuyu Okuyanlar aşağıda değilde yukarıda olsa daha iyi olur bence.
Orada gözükmesi garip geliyor bilmiyorum. Kullanıcıların isteklerine bağlı bakalım başkası yazacak mı?Yazı yazmak için aşağı indiğimizden aşağısı daha mantıklı değil mi?
Önceki site yapımızda da en alttaydı, aslında teknik açıdan altta olması daha dogru ama ya mevcut alanda kalmalı ya da benzer konuların üstüne alınabilir .. Onu tartısıyoruzKonuyu Okuyanlar aşağıda değilde yukarıda olsa daha iyi olur bence.
konuyu okuyanlar altta veya üstte olması önemli değil tabi üstte durması konuyu girince direk göze gelmesi de daha iyiydiÖnceki site yapımızda da en alttaydı, aslında teknik açıdan altta olması daha dogru ama ya mevcut alanda kalmalı ya da benzer konuların üstüne alınabilir .. Onu tartısıyoruz
Ayrıca siyah tablo baslıklarını begendiyseniz, forum ana sayfası ve kategori listelerindeki TURUNCU alanlara da uygulayalım
siyah rengi ben sevmedim diğer turuncu olan yerler dursun 
Önceki site yapımızda da en alttaydı, aslında teknik açıdan altta olması daha dogru ama ya mevcut alanda kalmalı ya da benzer konuların üstüne alınabilir .. Onu tartısıyoruz
Ayrıca siyah tablo baslıklarını begendiyseniz, forum ana sayfası ve kategori listelerindeki TURUNCU alanlara da uygulayalım