Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Artık kendi ceza puanlarınız profillerinizde görülebilir ..

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman, asigsasi ve 0MG90

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkür ederiz :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:tşk: @Ozan

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
@Ozan, bir ara Ödül Puanları vardı, varken de ne olduğunu anlamamıştım o değil de sonra platform sıfırlanınca onlar da gitti. Gelecek mi yoksa böyle mi kalacak ve gelirse de tam olarak ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim. Sanırım mesaj/konu/beğeni sayına göre bir nevi ödül gibi bir şey .
Pek önemli değil benim için yine de bi sorayım istedim.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
@Ozan, bir ara Ödül Puanları vardı, varken de ne olduğunu anlamamıştım o değil de sonra platform sıfırlanınca onlar da gitti. Gelecek mi yoksa böyle mi kalacak ve gelirse de tam olarak ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim. Sanırım mesaj/konu/beğeni sayına göre bir nevi ödül gibi bir şey .
Pek önemli değil benim için yine de bi sorayım istedim.
Ödül Puanları sistemini kullanmıyoruz şu an Uğur

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Nextman
marist

marist

Üye
Ceza paneli için teşekkürler :) Şimdi şikayet panelini bekliyoruz :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, şikayetleri takip edebilsek güzel olur.

Bir de kendi profilimizdeki başkalarının mesajları silebiliyoruz; ama kendi mesajlarımızı silemiyoruz. Kendi mesajlarımızı da silebiliyor olsak güzel olmaz mı?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Aynen, şikayetleri takip edebilsek güzel olur.

Bir de kendi profilimizdeki başkalarının mesajları silebiliyoruz; ama kendi mesajlarımızı silemiyoruz. Kendi mesajlarımızı da silebiliyor olsak güzel olmaz mı?
+2435343243565 :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Profilimize kaç kişinin baktığını ve en son kimin baktıklarını görebiliyorduk bu eklenecek mi acaba?

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Yazıya profil ayarlarından renk verme tekrar gelse daha iyi olur gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Invoke

Invoke

Üye
Yazıya profil ayarlarından renk verme tekrar gelse daha iyi olur gibi :)

Bence böyle daha iyi. Hepsi standart işte, diğer türlü herkes değişik değişik yazıyor. Hoş değil bence. Kimisi çok kalın yazıyor, kimisi küçük yazıyor. Kimi çirkin duruyor kimi gözü yoruyor...

Uhops

Uhops

Üye
Bence böyle daha iyi. Hepsi standart işte, diğer türlü herkes değişik değişik yazıyor. Hoş değil bence. Kimisi çok kalın yazıyor, kimisi küçük yazıyor. Kimi çirkin duruyor kimi gözü yoruyor...
Yapan gene yapıyor ama :)Aslında biz yapsak isteyen görse isteyen görmese; profil ayarlarında yazı tipini standart olarak gör ve yazı tipini kişişelleştirilmiş gör gibi yer olsa... :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Her iki olguda da haklısınız benim de bu konuda kafam karısık, herkesin yazısının tek düzen olması çok daha hoş ama bir yandan da insanlar farklı yazı karakterlerinde yazmak istiyorlar. En azından sadece stili degistirebiliriz ilerleyen günlerde ancak renk degisimini düşünmüyorum rengarenk oluyor sonra

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp ve GDDR5
Invoke

Invoke

Üye
Mesela yukarıda arkadaşımız(@Anti-Okul ) farklı bir renk kullanmış, normalde sevdiğim bir renktir ama ciddi anlamda okuması zor. Pek net görünmüyor. Beyazın üzerinde en iyisi siyah.
Konu açarken ilk mesajda ya da onun dışında önemli yerlerde gerektiğinde yazımızı düzenleyebiliyoruz zaten. Onun dışında tek tip olması bence daha iyi.

Hem yapan yapıyor ama pek hoş durmuyor. Tümden tek seferde ayarlama seçeneği olmayınca da genelde üşeniyorlar en azından bu "yapan yapıyor" olayı minumuma inmiş oluyor. @Anti-Okul

Bazıları ciddi anlamda kötü yazıyor. Büyük puntoyla Arialde kalın yazmak nedir yani? Çok iyi hatırlıyorum böyle yazılar vardı ve göz alan renklerdi. Yazı uzun olunca hele hiç okunmuyordu. Kimi yazılarda times new roman italik ve küçük puntoluydu, bunu da okumak sıkıntı... Tek tip daha iyi diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
Mesela yukarıda arkadaşımız(@Anti-Okul ) farklı bir renk kullanmış, normalde sevdiğim bir renktir ama ciddi anlamda okuması zor. Pek net görünmüyor. Beyazın üzerinde en iyisi siyah.
Konu açarken ilk mesajda ya da onun dışında önemli yerlerde gerektiğinde yazımızı düzenleyebiliyoruz zaten. Onun dışında tek tip olması bence daha iyi.

Hem yapan yapıyor ama pek hoş durmuyor. Tümden tek seferde ayarlama seçeneği olmayınca da genelde üşeniyorlar en azından bu "yapan yapıyor" olayı minumuma inmiş oluyor. @Anti-Okul

Bazıları ciddi anlamda kötü yazıyor. Büyük puntoyla Arialde kalın yazmak nedir yani? Çok iyi hatırlıyorum böyle yazılar vardı ve göz alan renklerdi. Yazı uzun olunca hele hiç okunmuyordu. Kimi yazılarda times new roman italik ve küçük puntoluydu, bunu da okumak sıkıntı... Tek tip daha iyi diye düşünüyorum.
O maviyi bile bile yaptım gerçektek okumak zor. Yanlış hatırlamıyorsam nextman'ın yazısı küçüktü heralde o da okunmuyordu :)

Invoke

Invoke

Üye
O maviyi bile bile yaptım gerçektek okumak zor. Yanlış hatırlamıyorsam nextman'ın yazısı küçüktü heralde o da okunmuyordu :)

Benim de eski yazı küçükmüş, eskiden farkında da değildim bunun. :D

0MG90

0MG90

Üye
Mesaj cevaplama yerine Alıntı yazmışsınız 2 tane Alıntı yazısı yan yana olmuş? Cevapla yazısı kalsaydı iyiydi bence.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Mesaj cevaplama yerine Alıntı yazmışsınız 2 tane Alıntı yazısı yan yana olmuş? Cevapla yazısı kalsaydı iyiydi bence.

Aynen, neden iki tane "alıntı" yazısı oldu?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Düzeltildi..

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
çok soluk ya bıraz renk katılabilir