Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bildirimlere veya konulara tıkladığımda bazen bu açılıyor sorun sadece bende mi acaba?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bildirimlere veya konulara tıkladığımda bazen bu açılıyor sorun sadece bende mi acaba?

Şimdi tekrar gezinip sorun devam ediyor mu iletir misiniz ? Bende farkettim sorun benim bilgisayardan kaynaklı diye düşünüyordum. Birkaç düzenleme yaptım kontrol edelim ..

0MG90

0MG90

Üye
Şimdi tekrar gezinip sorun devam ediyor mu iletir misiniz ? Bende farkettim sorun benim bilgisayardan kaynaklı diye düşünüyordum. Birkaç düzenleme yaptım kontrol edelim ..
Evet düzelmiş teşekkürler..

Serhan

Serhan

Üye
Arada sırada takılmalar oluyor. Onun dışında güzel

SHS

SHS

Üye
Şikayet takibi kalktı mı? ben mi göremedim?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: SHS, Silinen Üye 988579, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
marist

marist

Üye
Düzenli olması için de... Biz de düzensiz yazmıyoruz ki. Mesela parantez içinde bir şey yazarken ya da köşeli parantezde ya da "-" işaretinden ya da "/" işaretinden sonra bir şey yazarken ilk harfi büyükle başlatmak istiyoruz. Misal, Amoplasmxz[Güncel] yazacağım, [güncel] oluyor otamatik olarak. Boşluk bırakmak gerekiyor [ Güncel] şeklinde o zaman da eğer satırın sonundaysa "[" üstte "Güncel]" altta kalıyor ya da hepsi aynı satırda olsa da ayrık "[ Güncel]" duruyor ve hoş olmuyor. Kısacası böyle olunca daha düzgün olmuyor, bence.

Neyse, çok da önemli bir şey değil.
Ben öyle olduğunu bilmiyordum , hepsini büyük yazınca ilk harften sonrakilerin küçükdüğünü sanıyordum.

Serhan

Serhan

Üye
Tapatalk dan AkiliBidik hesabıma girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum o yüzden bu hesabı açtım problem nedir ?

asigsasi

asigsasi

Üye
sitenin kendi eklentisine resim yüklendikten sonra tam resim veya küçük resim diyerek açtığım konular daki resimler diğer arkadaşlar da kırık resim olarak gözüküyor sorun mu var @Ozan cevabını bekliyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
sitenin kendi eklentisine resim yüklendikten sonra tam resim veya küçük resim diyerek açtığım konular daki resimler diğer arkadaşlar da kırık resim olarak gözüküyor sorun mu var @Ozan cevabını bekliyorum :)
Örnek Url verir misin konu icin? Tumunde mi ?

marist

marist

Üye
Eski temada ceza puanımızı görebiliyorduk şimdi göremiyoruz. @Ozan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve asigsasi
hikmet366

hikmet366

Üye
@Ozan Abi Maxicep Sitesinde Daha Ne Gibi Özellikler Eklenecek .

Merak Ediyorum Bir Kaç Çalışmanız Vardır.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu an öncelik Opera Mini ile adapte light bir tema ve portalda geliştirmeler.

Portalda cep telefonu veritabanı ve karsılastırma sistemi mümkün olabilecek.
Ayrıca yakın zamanda ana sayfa ile forum arasında Login entegrasyonu saglanmıs olacak

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
haqanguven

haqanguven

Üye
Merhaba... Kullandığım işletim sistemi Win8.1 Enterprise İe11 dir. Benim sorunum alıntı olarak cevap yazdığımızda klavyede harflere basmamıza rağmen harf çıkmıyor haliyle cümleyi eksik yazmış oluyorum. Kısacası harfleri yutuyor diyebilirim... ama şuan alıntı yapmadan hızlı bir şekilde yazdığım zaman gayet akıcı bir şekilde sorunsuzca yazabiliyorum. Bu sorunum yeni sisteme geçmesiyle başlamış durumda olup, başka sitelerde hiç bir şekilde sorun yaşamıyorum. Çözeceğinizi umuyorum kolay gelsin....

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Üst Alt