Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar
Sponsorlu Bağlantılar
Türe
Üye
Alintilar guzel olmus bildirim falan
HakanSeven12
Üye
Reklamlar gelince yanda boşluk oluştu
memeto9898
Üye
Kişisel Bilgileri Değiştirirken Futbol Takımında Niye Sadece Galatasaray Var ? Diğerlerini Sonradan Mı Ekliyeceksiniz ?
başka tarayıcılarda da aynı şekilde kasma donma var mı?
zamanla mobil sürümde iyileştirmeler yapılacaktır büyük ihtimal
By_Casparov
Üye
bende beğendim hayırlısı olsun cümleten
-Emre
Üye
mobile light sürüm ve eski smileyler geri gelsin yeter şuan foruma mobil olarak giriş yapıp, yorum bırakamıyorum lütfen bununla ilgilenin herkesin internet bağlantısı her zaman hızlı değil okula gidince bazen 3g çekmiyor mobile light geri gelsin
Site zaten kendinden tüm fonksiyonları ile mobil destekli, en büyük getirdiği teknolojik yeniliklerden biri de bu.
-Emre
Üye
android ics stock ve uc browser minide kasma sıfır ancak giriş yapıp yorum bırakamıyorum pcde giriş yapabiliyorum.
Jan
Üye
Mükemmeliyet e doğru hızlı ve emin adımlar ile.. Ozan'cım nice forumlara ten number one çalışma
man20
Üye
Ben N8 (symbian^3) opera mini kulanıyorum site hızlı ama bişeye tıkladığımda site cevap vermio. Mesela bi konuya tıklıyorum ya da başlıklara yukarda site doluo gözüküo ama tıkladığım şeye girmio aynı yerde kalıp duruyorum. Bi konuya 10–15 kez filan tıklayınca anca o zaman giriyor.
Buğra
Admin
Adminim evet mobil sürümün elden geçmesi lazım dün hızlıyken bugün yavaşladı.
2.si ise butonlara tıklamak linklere tıklamak dert mobil sürümde ya dikkatli basacağız yada 3-4 kere basacağız gerçi anlatmakla olmaz en iyisi sizde deneyin cevaplama editörüne 3-4 defa bastıktan sonra yazabiliyorum
-Emre
Üye
bende cevaplama editörü çıkmıyor sadece mobile light gelsin yeter takip etmem gereken bir konu var lütfen ilgilenin bununla.