Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Site şu an tablette çok hızlı.
Evet ciddi kod temizlikleri ve optimizasyonları yapıldı
eski bi sorun olan sayfa tamamen yüklenmeme sorunu var opera mobil ve opera mini için
Opera Mini den masaüstü temayı kullanan tek sen misin İsacım ya :)

Teknik izah su sekilde;
Masaüstünün hızlanması için, reklamların hızlı dolması gerekiyor. Reklamların da sayfadan bagımsız bir sekilde, sonradan yüklenmesi için asenkron çağırılması gerekiyor. Asenkron yapıyı da opera mini desteklemedigi için sürekli sayfayı yüklüyor gösteriyor. Eğer kodları normal bi sekilde yani önce reklamları çağır sayfayı daha sonra da yüklesen olur dersek(bildigimiz klasik yapı budur) o zaman sayfa geç yüklenir ancak Opera destekledigi için böyle doluyormus gibi yapmaz, halbuki dolan birşey yok. Dikkate almamamnız gerek veyahut Opera da lütfen Mobil temayı kullanın kat be kat iyi gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve 0MG90

asigsasi

asigsasi

Üye

Teknik izah su sekilde;
Masaüstünün hızlanması için, reklamların hızlı dolması gerekiyor. Reklamların da sayfadan bagımsız bir sekilde, sonradan yüklenmesi için asenkron çağırılması gerekiyor. Asenkron yapıyı da opera mini desteklemedigi için sürekli sayfayı yüklüyor gösteriyor. Eğer kodları normal bi sekilde yani önce reklamları çağır sayfayı daha sonra da yüklesen olur dersek(bildigimiz klasik yapı budur) o zaman sayfa geç yüklenir ancak Opera destekledigi için böyle doluyormus gibi yapmaz, halbuki dolan birşey yok. Dikkate almamamnız gerek veyahut Opera da lütfen Mobil temayı kullanın kat be kat iyi gerçekten.
opera kullanan eminim daha çok kişi vardır.
ben sürekli konu açtığım için bana pc görünümü şart
mobile light güzel fakat ben pc görünümünü kullanıyorum bana daha pratik geliyordu
inşallah bu sorunu düzeltmenin makul bir yolu vardır.

Teknik izah su sekilde;
mobile light güzel fakat ben pc görünümünü kullanıyorum bana daha pratik geliyordu

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

isa sana bi android şart :p
ya maxicep degisecek yada senin tel :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

Teknik izah su sekilde;

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

kac kere yazican bro tamm yuklenmiyo anladik :ehe

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

senin tarsyici iptal belli oldu :))

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve yaren_dede
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
  • Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sayfa yükleniyor gibi görünmesi, yüklenmedigi anlamına gelmiyor dedigim gibi sitedeki tüm script ve operasyon islemleri sorunsuz calisiyor olmalı sadece adres çubugunda yükleniyor ibaresi görülüyor olmalı öyle degil mi ?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İsa sana tablet hediye etcem sonunda :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Invoke, asigsasi ve 1 kişi daha
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera Mini için inanılmaz güzel çalışan ve dosya ekleme özelligi de olan Mobile Sürüm varken, zaten masaüstü kullanmak neden onu anlamıyorum ben bile iphone üzerinde mobil sürümden geziyorum siteyi emin olun :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve asigsasi

MaxipmaN

Üye
eylül civarı sanırım yeni sitede opera mobile tamamen iptaldi kasıyordu opera mini sayfa yüklemezdi az çektirmedi

asigsasi

asigsasi

Üye
Sayfa yükleniyor gibi görünmesi, yüklenmedigi anlamına gelmiyor dedigim gibi sitedeki tüm script ve operasyon islemleri sorunsuz calisiyor olmalı sadece adres çubugunda yükleniyor ibaresi görülüyor olmalı öyle degil mi ?
o araç çubuğu gitmediği için sürekli yanlış işlemler yapıyor başka sayfaya girememe beğen butonunu kullanama ma yanlış alıntı yapma vs., gibi sürekli hata yapıyor daha önce de bunu dile getirmiştik.
az önce düzelmiş ti yine sıkıntı

sercanfb66

sercanfb66

Üye
iptal olmasın siteye erişemicem yoksa

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
o araç çubuğu gitmediği için sürekli yanlış işlemler yapıyor başka sayfaya girememe beğen butonunu kullanama ma yanlış alıntı yapma vs., gibi sürekli hata yapıyor daha önce de bunu dile getirmiştik.
az önce düzelmiş ti yine sıkıntı
Peki 2 gün sonra tekrar eski usul reklam kodları yayına alarak ilerleyecegim simdilik bir süre denemek istiyorum bazı şeyleri. Mobil sürümden idare etmeni rica ederim birkaç gün :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Opera Mini için inanılmaz güzel çalışan ve dosya ekleme özelligi de olan Mobile Sürüm varken, zaten masaüstü kullanmak neden onu anlamıyorum ben bile iphone üzerinde mobil sürümden geziyorum siteyi emin olun :)
2 gün önceye kadar hiçbir sorun yoktu şimdi mobile light var diye o kadar uğraşılmış optimize edilmiş siteyi eski haline döndürmenizi anlamak istemiyorum :bilmm
Peki 2 gün sonra tekrar eski usul reklam kodları yayına alarak ilerleyecegim simdilik bir süre denemek istiyorum bazı şeyleri. Mobil sürümden idare etmeni rica ederim birkaç gün :)
tamamdır 2 gün idare ederiz :oke: ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Zaten sorun yok İsa, ancak masaüstü sürümü de bilgisayarlarda ve tabletlerde hızlandırmamız gerek :) Opera Mini için maalesef çözümü yok bu dolma bekleme işinin, araştırdım. Opera Mini ile dün sitemize 2500 kişi giriş yapmış baktığımda ancak mobil cihazlardan toplam giriş 50bin civarı. Bu durumda hangisine öncelik vereceğimize şaşırdım hız ve optimizasyon konusunda.

Yine de bir süreliğine, Opera Mini için tekrar optimize hale getirdim reklam sunumunu. Şu an sorun görülmemeli.

Opera Mini ve Opera tarayıcılar için, kesinlikle Mobile Sürüm kullanılmalı diye düşünüyorum. Zaten yakın zamanda direkt olarak mobil sürüm seçilecek mobil tarayıcılarda, ancak istendiginde desktop sürüme geçiş sorunsuzca sağlanacak biliyorsunuz sorunumuz buydu

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve asigsasi

Üst Alt