Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

f299

Üye
öncelikle yenilik tabiki iyidir tüm maxicep çalışanlarıda işini yapıyor site görünümü gayet güzel ve başarılı

ismail

Üye
abi harfleri yutuyormu yoksa alıntının üstkısmında mı kalıyor ona dikkat eder misin

Tepkiler: .caner.

Invoke

Üye
151-152 konuşulan olaya bir örnek: Haber - Galaxy S Iii Için Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı

Başlık "S III" olmamış "S Iii" olmuş =P Güzel olmuş mu? Olmamış.Bu sayfada bir sorun mu var? 154'den bakınca 6 mesaj daha diyor ama 155'e geçince hiç mesaj yok, boş bir sayfa var.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve mesajım diğer mesaja eklendi, o 6 mesaj olayı hala var. Hala 154.sayfadayım ve 155 boş.

@Ozan

Ekli dosyalar

Tepkiler: -Börteçine- ve asigsasi

Invoke

Üye
vardı demin de hani bi ara mesajlar onaya gidiyodu ya önceki forumda ordan aklımda kalmış. dedim belki sorun budur

156 ya geçtik mesela... 155te hepi topu 4 mesaj görünüyor ben de. Neyse, sorun neyse bakarlar, daha fazla konuşup konuyu şişirmeyelim.

Tepkiler: -Börteçine-

asigsasi

Üye
şikayet takibi ne zaman devreye girecek acaba
konu başlıklarını eskisi gibi kendimiz ayarlayalım
saygılar @Ozan adminim.

Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke

Invoke

Üye
Bir Bug daha buldum Önce şöyle bir ss koyalım:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdi 1.si Anıl-D'nin mesajı.
2.si benim mesajım ama Anıl-D'nin mesajına eklendi.

Şöyle oldu: mesajı hızla yazdım bekleme süresine girdik. Mesaj göndermek için 7 saniye beklemelisiniz ibaresi gördüm, o sırada cevaplaya ayıptır söylemesi abandım desek yeridir. Sonra mesaj ayrı olmadı, Anıl-D'nin mesajına eklendi. Çok garip.

Ekli dosyalar

ismail

Üye
ahahaha forum çöküyo

Tepkiler: Invoke

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hızlı Mesaj Yazım Yerinde Şimdilik Denk Geldiğim Birşey Fark Ettim, Cevaplaya Bastım Ama İki Kere Cevaplamaya Basmışım Gibi Oldu Hata Mesajı Çıktı. Buna Ek Olarak Opera Minide Site İçindeki Linke Tıklayınca Açılmama Gibi Birşey Olmakta(Wi-Fi), Sık Karşılaştığım Birşey Değil Ama Yine de Belirtmekte Fayda Var.