Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Mesaj düzenleye tıkladığım zaman 1 saniyede sayfa yenileniyor en üstte loading geliyor fakat mesaj düzenleyemiyorum.

Bu sorunu yaşayan başkası var mı yoksa benim operamı bozuk bu aralar hata veriyorda.
Bende de aynı sorun mevcut :ağlarım:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya o değilde bari şeyler rütbeleri gösteren logolar olsa iyi bari olurdu ya

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İyi olmuş ancak sistem değiştirmenin en kötü tarafı kurulu modifikasyonların taşınamaması. Yine de zamanla oturur.
Zamanla daha da fazlası ve kullanışlısı olmakta ve olacaktır.
Bir sorum var, biraz da önerim...
Şu cevapla dedikten sonra bilmem ne kadar saniye beklemelisiniz olayı çok can sıkıcı değil mi? Hadi normal forumda tamam da bari özelden konuşurken olmasa, ayrı ayrı ayarlanması mümkünse, düzenlemeyi düşünmenizi öneririm :)
15 sn ye düşürdüm zaten normalde 30sn idi, 15sn. de bir mesaja cevap yazdıktan sonra baska bir konuyu okuyup mesaj yazmak için cok makul bir süre.
Mesaj düzenleye tıkladığım zaman 1 saniyede sayfa yenileniyor en üstte loading geliyor fakat mesaj düzenleyemiyorum.

Bu sorunu yaşayan başkası var mı yoksa benim operamı bozuk bu aralar hata veriyorda.
Sayfa tamamen yüklenmeden site üzerindeki bu sekilde "düzenle, beğen" gibi butonlara tıklarsanız, işlevler dogru calismayabilir. (Özellikle opera da bu sorun olacaktır çünkü tüm scriptler en son yüklenmektedir) Sayfanın yüklenmesini tamamen beklemeden aksiyon yapmayınız

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
Zamanla daha da fazlası ve kullanışlısı olmakta ve olacaktır.

15 sn ye düşürdüm zaten normalde 30sn idi, 15sn. de bir mesaja cevap yazdıktan sonra baska bir konuyu okuyup mesaj yazmak için cok makul bir süre.

Sayfa tamamen yüklenmeden site üzerindeki bu sekilde "düzenle, beğen" gibi butonlara tıklarsanız, işlevler dogru calismayabilir. (Özellikle opera da bu sorun olacaktır çünkü tüm scriptler en son yüklenmektedir) Sayfanın yüklenmesini tamamen beklemeden aksiyon yapmayınız
Tamam. :tşk:.

Invoke

Invoke

Üye
@Ozan Teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tema değişmeyecek mi? Hep bu aşırı sade tema mı kalacak?

PYTHONs

Üye
Hayırlı olsun maXicep açısından.

Bence vbulletinden daha güzel olmuş bildirimler felan. Facebook ta geziniyoruz sanki :)

• Beğen
Tepkiler: HighCore
asigsasi

asigsasi

Üye
şu an konuyu okuyan kısmındaki diğer kayıtlı üyeleri biz göremeyecek miyiz şayet göremeyeceksek bi anlamı kalmıyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: HighCore ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
  • Beğen
Tepkiler: HighCore, GDDR5 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi gözüktü :oke:

• Beğen
Tepkiler: HighCore ve Buğra
Uhops

Uhops

Üye
Kendi konumuzu nasıl üste taşıyacağız? 2 ay önce açılmış konuyu üste çıkarmam lazım ama [DOUBL.POST=1380728788,1377170583][/DOUBL.POST] yazdığı için sürekli eklendi yazıyor. :(

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
eklendi olarak yazsa da konu üstte çıkıyor :)

asigsasi

asigsasi

Üye
pm kutusunu tek seferde silmek için bir buton ekleme şansın varmı @Ozan

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Dede

Üst Alt