Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

den1905

den1905

Üye
Tema değişikliğine gidilebilirse daha güzel olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Benim için sorun olarak gördüğüm diğer problem ise ana sayfada bulunan 5 adet bulunan slide haberlerde sadece haberin başlığına tıklandığında zaman link çalışıyor. Başlık haricindeki hiçbir yerden linke gitmiyor. Bazen başlığa denk getirmeye çalışmak sıkıcı oluyor.

Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Buğra

achambo

achambo

Üye
m.maxicep.com ile ilgili bir düşünce var mı

genco15

genco15

Üye
Bana tek artisi tapatalka gecmem oldu onceden denedigimde alisamamistim ama degisimin ilk gunleri baya yavasti forum fakat tapatalk kasmadan girince.bende alismak.durumunda kaldim ve su anda memnunum:-)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
M.maxicep mobil light olsa nasıl olur yada olur mu
bide opera mini hızı çok güzel xperia z de chrome ile girmeyi denedim siteye çok hızlı süper bi şey yani

muslumcu46

muslumcu46

Üye
güzel olmuş ama tema hoşuma gitmedi ya ben alışamadım :)
Eski tema yada arayüz ne denir bilemiyorum daha hoştu :)
Hepimize hayırlı olsun

respection123

Üye
@Ozan adminim İsmimizin altında tıpkı yöneticiler gibi renkli şekillenme olsa. Rütbeler belli olsun diye :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Opera mini 4 ve opera mini 7 deki tüm sorunlar çözüldü ve site artık daha hızlı teşekkürler :maxicep: @Ozan abi sana bir soru sormuştum tema değişikliği düşünüyor musun diye cevap verir misin :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera mini 4 ve opera mini 7 deki tüm sorunlar çözüldü ve site artık daha hızlı teşekkürler :maxicep: @Ozan abi sana bir soru sormuştum tema değişikliği düşünüyor musun diye cevap verir misin :)
:oke:

Tema degisikligi konusunda, ufak tefek düzenlemeler dısında (renk ve bazı yapılar vs.) genel hatlarını koruyacağız zira hem mevcut tema genel anlamda güzel, teknik anlamda da oldukça başarılı. Gerisi her zaman bize olumsuz döner...

• Beğen
Tepkiler: Buğra, arslanla ve ÇaRşI 2387
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
:oke:

Tema degisikligi konusunda, ufak tefek düzenlemeler dısında (renk ve bazı yapılar vs.) genel hatlarını koruyacağız zira hem mevcut tema genel anlamda güzel, teknik anlamda da oldukça başarılı. Gerisi her zaman bize olumsuz döner...
Anladım :tşk: Bence de temanın genel yapısı güzel. Sadece renkler değiştirirseniz iyi olur bence de :)

Uhops

Uhops

Üye
Mesaj beğenceğimiz zaman "emin misiniz'' demese daha iyiydi :(
Ve mesaj düzenleye tıkladığım zaman sağ üst köşede loading resmi çıkıyor, mesajı düzenleyemiyorum
-opera miniden.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, Kayahan14 ve arslanla

hay-ad23

Üye
hayırlı olsun...

AsknnGnc

AsknnGnc

Üye
Yeniyi Denemek İyidir. Bence Gayet Güzel Bir Yazılım Tebrik Ederim .

HeroMR

HeroMR

Üye
İyi olmuş ancak sistem değiştirmenin en kötü tarafı kurulu modifikasyonların taşınamaması. Yine de zamanla oturur.

BurakTura

BurakTura

Üye
Sevmedim bgenmedim neden diyecek olursaniz benim telefonun internet hizi belli yani yavas bu yuzden siteye mobil olarak girmeye calisinca baya agir isliyor zaman kaybi yasatiyor eger eskisi gibi secenek sunulursa mobil surum light surum gibi cok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: arslanla
mehsell

mehsell

Üye
Tema çok hoş ama mobilden giriyorum maxicep e ve internetimi yiyor ayrıca eskiye göre biraz yavaş grafikler resimler vs dolayı mobil e geçmeyi bulamadım varsa yardımcı olursanız sevinirim .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Tema çok hoş ama mobilden giriyorum maxicep e ve internetimi yiyor ayrıca eskiye göre biraz yavaş grafikler resimler vs dolayı mobil e geçmeyi bulamadım varsa yardımcı olursanız sevinirim .

Uhops

Uhops

Üye
Mesaj düzenleye tıkladığım zaman 1 saniyede sayfa yenileniyor en üstte loading geliyor fakat mesaj düzenleyemiyorum.

Bu sorunu yaşayan başkası var mı yoksa benim operamı bozuk bu aralar hata veriyorda.

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Invoke

Invoke

Üye
Bir sorum var, biraz da önerim...
Şu cevapla dedikten sonra bilmem ne kadar saniye beklemelisiniz olayı çok can sıkıcı değil mi? Hadi normal forumda tamam da bari özelden konuşurken olmasa, ayrı ayrı ayarlanması mümkünse, düzenlemeyi düşünmenizi öneririm :)

pele34

Üye
yeni sayfa güzel

Üst Alt