Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu sorun bende de var ne opera mobil ne de kendi tarayıcısı konuyu mobil de düzenlenmiyor
arslanla
Üye
opera miniden düzenleyebiliyorum ama düzenle butonunu göçertene kadar basıyorum ard arda anca düzenleme paneli geliyor bir de eksiklik var konu başlığı düzenlenmiyor...
opera miniden düzenleyebiliyorum ama düzenle butonunu göçertene kadar basıyorum ard arda anca düzenleme paneli geliyor bir de eksiklik var konu başlığı düzenlenmiyor...
Arkadaşlar Opera Mini'den giriyorum, 5dk önce forum kısmınım şekli değişmişti yani android mobil tarzı bişey oldu ekran görüntüsü alayım dedim sayfa yenilenince tekrar eski haline döndü. Acaba sitede düzenleme mi var?
Bunu fark eden oldu mu?
Uruloki
Üye
güzel olmuş farklı bir tarz en azından ve site yavaşlamış bence
Yavaslık sorunu apayrı bir konu, tespit ettim ve ilgileniyorum.
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Ağırlık sorunu çözülmüş olmalı
Bilişim Profesörü
Üye
Tema değişikliği düşünüyor musun @Ozan abi
Uhops
Üye
Tablet PC bölümünün notebook-netbook altından çıkarılması süper oldu
Fakat mobilde sayfanın açılma hızı hala eskisi gibi değil ama çoook fazla bi farkta yok
asigsasi
Üye
symbian da opera mobil de pek fark göremedim v bluetini her dakika arar oldum fakat şu yeni sistem bi tam olarak otursa çok güzel özellikleri var mobil den girdiğimiz zaman avatar boyu yarı yarıya küçük olabilir gibi vs...
Uruloki
Üye
çözüldü yavaşlık sorunu
mert9927
Üye
Abi bu ne yaa hec eyi olmamiş agam hec bişey anlamadım
xavxmaxi
Emekli Yönetici
@AkıllıBıdık mobilden veya başka bir bilgisayardan denediniz mi?
Nextman
Emekli Yönetici
@AkıllıBıdık Forum kurallarına uymadığınız için hesabınız cezalıdır.Forum kuralları gereği farklı bir hesapta açmanız mümkün değildir.
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
Forum yazılımı tüm maxicep üyelerine Hayırlı Uğurlu Olsun.
Yazılım güzelmiş.
Uhops
Üye
Opera'daki yavaşlama sorunu çözüldü sayfa 5-6 saniyede açılıyor
tekgöz38
Üye
valla ben pek begenmedim teması iyi değil.mobileden giriyorum eski hali çok daha iyiydi.sade ve güzeldi.
maydinmaydin
Üye
bence klasik forum görüntüsünden vazgeçilmeli. metro arayuz harika olur. ana başlıklar canlı karelerde ve onların içinde alt kategoriler olur. alt kategori üzerine mause götürüldüğünde yanda bir sutunda konular görülür.