Benim bildiğim VBulletin'de de aynı şekilde portala sayfasına geçiyordu.Ozan,bir de şu her logoya tıkladığın da portal sayfasına,yönlendirmeyi önleyebilirmisin.Vbulletin de hatırladığım kadarı ile forum ana sayfasına geri dönüş yapılıyordu bu şekilde.
Süre olayı çok iyi olmuş.Logo nun ana sayfaya yönlenmesi daha uygun şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum
2 Mesaj arasındaki flood denetleme süresini 30sn den 15sn yeye düşürdüm
Bilgilerinize.

İlerleyen zamanlarda eklenebilir sonucta veri bizdetoplam açmış olduğumuz konularda profile gelecekmi

programlar bende mevcut tekrar yükleyebilirim siteye ama sorayım dedimgeri getirebilir mi diyekonu sayılarımız gelecekmi ?evet eklentilerinin neden kayboldugunu buldum ancak 20 eklenti yükleniyor daha fazlası yüklenmiyor ne yapacaz ozan beyBu konuda görünmeyen eklentilerinizin ortak noktası var mı ? Türkçe karakter, dosya uzantısı, dosya adı, boyutu vs. gibi. Böyle bir ipucu lazım ..
Aynen en arka katman koyu bi renk olsa iyi olursite çok sade şuan eski sistem daha profesyoneldi umarım geliştirilir. ve arka plan beyaz olmasa daha iyi olabilir![]()
Bu daha profesyonel cunkuŞu andaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. (1 Kayıtlı üye & 0 Misafir)
bu kalktı mı?ayrıca tablo eklentisi tamamen karışık olmuş.
eski sürüm tablo eklentisinin sadeliği iyiydi![]()

performans gozetimi yapiyorumSorun eklenti sayisi sorunu degil bence ancak yine de limit 20 uygundur, limiti artirsak da gorunmeyen bazi eklentiler var 3 eklentili konuda bile tespit ettim ancak ortak noktasini bulamadim sorunun.programlar bende mevcut tekrar yükleyebilirim siteye ama sorayım dedimgeri getirebilir mi diyekonu sayılarımız gelecekmi ?evet eklentilerinin neden kayboldugunu buldum ancak 20 eklenti yükleniyor daha fazlası yüklenmiyor ne yapacaz ozan bey
Tum uyelerin actigi konulara otomatik abone olmasi saglanip bilgi vermistim. Bu ozelligi istemeyenler profil seceneklerinden kapatabileceklerini de eklemistimForuma tapatalk ile giriyorum. Son 3 gündür cevap yazdığım konulara abone oluyorum. Tapatalk 2 kullanıyorum. Bu sorun bir tek bende mi var acaba?
@Ozan @Nextman @EroL @Reşwan
![]()
Simdi de "birlestirildi" diyor bir farki yok kiBirde eski mesaj varken yeni mesaj yazınca eski mesaja ekledi olarak geçiyor bunu bir ayarlasınız

Bilgisayardan girip yapayım gerekeni o zaman![]()

Bu daha profesyonel cunku
Sorun eklenti sayisi sorunu degil bence ancak yine de limit 20 uygundur, limiti artirsak da gorunmeyen bazi eklentiler var 3 eklentili konuda bile tespit ettim ancak ortak noktasini bulamadim sorunun.
İlgili konuda daha fazla eklenti ekleyebilmek icin bana ozel mesaj atin. Gecici olarak ekletelim ancak global ayarda 20 uygundur dedigim gibi
Simdi de "birlestirildi" diyor bir farki yokki