Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Asha 303'de Opera mini'de çok önemli bi sorun yok ama en üst kısım ekrana sığmamış 4 tane bildirimim var okuyamiyorum tıkladığımda hesabım açılıyor. Belki telefon 2.6'' olduğundandır. En üste Bildirimler, Antiokul, gelen kutusu, üyeler linkleri yok kısaca. Fakat 4 tane bildirim olduğu gözüküyor.

cyborg78

cyborg78

Üye
Zamanla alışacağız tabiki bunada, nede olsa birden bire "yavrusu elinden alınmış"a döndük .p :salincak:
yeni cevaplar geç gözüküyor sağda, belki pek önemli değil şimdilik ama malum bizim gibi anasayfada duran (forum anasayfasında) için cevaplardan takip etmek'te güzel hani :huhu:

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Buğra
Uhops

Uhops

Üye
Bu konuya girmem 21 saniye site hakkında bölüme girmem 6 saniye başka bi konuya girmem ise 18 saniye sürdü. :(

achambo

achambo

Üye
teşekkürler tamam zaten s3 mini alacağım olsun :DYa Forum Ayarlarında Yazi Fontumu Ve Renk Ayarlama Yerini Bulamadım Da :D Nerede VAr Mı Yokmu

hayırlı olsun hikmet :oke: gmd de olabilir diyodun sanki:)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ben miniyle daha yeni girebildim foruma.

hsno7

hsno7

Üye
tema nın rengi çok açık

• Beğen
Tepkiler: arslanla
ejdermamut

ejdermamut

Üye
yenilik iyidir ama gözümüz alışmıştı şimdi bi sıkıcı geliyor

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve hikmet366
zx6r

zx6r

Üye
üyelik tarihinide belirtseydiniz iyiydi kim eski kim yeni bilsin vatandaş ayrıca tema güzel emeğinize sağlık.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Üyelik tarihiniz profil kartınızda belirtiliyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Dede
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu icerisinde mesaj sayisi 15 e dusuruldu, forun icerisinde konu sayisi da ayni sekilde 15 oldu. Ayrica basliklarin cümle durumu seklinde otomatik bicimlenmesi saglandi boylece tamami ufak yada tamami buyuk harflerle acilan konular gormeyeceksiniz

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, -Akıncı, arslanla ve 3 diğerleri
C.K

C.K

Üye
Konu icerisinde mesaj sayisi 15 e dusuruldu, forun icerisinde konu sayisi da ayni sekilde 15 oldu. Ayrica basliklarin cümle durumu seklinde otomatik bicimlenmesi saglandi boylece tamami ufak yada tamami buyuk harflerle acilan konular gormeyeceksiniz

Ozan hocam bizim konu içerisindeki mesaj sayılarını çoğaltma gibi bir seçeneğimiz var mı? Bu arada forum harika olmuş. Elinize sağlık

CANGO97

CANGO97

Üye
güzel tema tebrik ederim :)

isilina

isilina

Üye
Maxicep yeniliklere öncülük ettiği bu formu ile gerçekten çok başarılı olmuş. :)

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu, Ozan ve Nextman
cyborg78

cyborg78

Üye
Başka bi yerden alıntı - 11.03.2012
/// XenForo aslında yeni bir script değil 2 yıllık bir geçmişi var yapımcısı zaten Vbulletin programcılarından Kier vbulletin'den ayrılarak kendi forumu olan Xenforo'yu yaptı. ///

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Her konuda cesur olmak gerek yenilikler yaparkende :D herşeye hazırlıklı olalim;)

awdil

awdil

Üye
Hayırlı olsun.

Xenforo'ya geçmeniz bence gayet iyi olmuş.Yenilik her zaman iyidir.

Bildiğim kadarı ile xenforo vbulletin'den ayrılan iki koder tarafından iki yıl önce kuruldu.Kier ve Mike adları.Özellikle kier benim aklım da yer edinmişti.Zira vbulletin.org'u takip ettiğim zamanlar da 2006 yılın da evlendiğini haberini yapmıştı forum da. : )

Biraz zaman sonra hayli gelişeceğini düşünüyorum,bu sistemin.

• Beğen
Tepkiler: arslanla

Üst Alt