Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

bazen yorum yaparken cevaplaya tıklaynca yazımız ekrana çok geç düşüyo yada hiç olmuyo.?

Tepkiler: arslanla
Daha hızlı olabilir demişsin yaonun için dedim zaten iniyor diye

ozan bey benim yazdığım yoruma bir Cevap verebilir misin .

CABBAR

Üye
Ozan abi, forum anasayfadaki online üyeler ve online yöneticiler kısımları yeni cevaplar ve yeni konular bölümünün altına alınırsa daha iyi olabilir. Ya da vBulletin'de olduğu gibi en alta alınsa daha iyi olabilir.

Tepkiler: arslanla, Dede, hikmet366 ve 1 kişi daha

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Deneyelim bakalım.

Tepkiler: arslanla, asigsasi ve CABBAR

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 5800 odaklı çalışırsak, maalesef yeni cihazlarda güzel ve akıllı görünüm elde etmek mümkün degil, yani bir mobil görünüm olacaksa bu da yeni hızlı ve teknolojik, fonksiyonel olmalı ki Nokia 5800 gibi donanım olarak düşük seviyede telefonlar için maalesef çok çok hızlı bir yapı sunamayız, o zaman hızlı donanıma sahip günümüz teknolojisine haksızlık etmis oluruz

Profilinize girmek istiyorsanız nickinize tıklamanız yeterli bir bug mevcut degil, tarayıcı fonksiyonlarıyla alakalı sorun olabilir telefonunuzda

Sikayet taleplerini görebileceginiz bir sayfa olusturmaya calisacagim. Bununla birlikte ilerleyen zamanlarda, raporların durumunu bildiren uyarılar bildirim merkezine eklenebilir. Bunu ilerleyen zamanalrda zaten forum yazılımının yapacağını düşünüyorum yeni sürümlerde.

İzlenen konular sorunsuz calisiyor, eğer izlediginiz konuda yeni bir yanıt yoksa o yüzden görünmüyordur, bug degil.

Reklamları mobilde düzenleyecegim ancak 1 reklam daha kısabilirim 2 reklam her halukarda olacak, şu an 3 reklam var ancak reklamlar kesinlikle kasmıyor, hepsi google ın optimize ve cache ile sunulan basit reklam kodları, olup olmaması arasında saliseler inanın oynamıyor gibi.

Maxicep logosu portala yönlenecek sorun yok.

Eklentilerde sorun yok yanlız bazı eklentilerin görünmedigi rapor edildi,bunları belirtin özel mesaj ile inceleyelim..

Tepkiler: hikmet366, -Akıncı, Buğra ve 3 diğerleri

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şunu belirteyim sadece Opera Mini de çalışabilecek daha light bir tema sunabiliriz teknik alt yapı el verdikçe, üzerinde calisacagim bu hafta içerisinde...

Tepkiler: Kayahan14, Buğra, arslanla ve 1 kişi daha
bi kaç gün foruma giremedik forum evrim geçirmiş çok iyi olmuş hayırlı olsun

Tepkiler: CABBAR, arslanla ve asigsasi

KcygtYsn

Üye
Şunu belirteyim sadece Opera Mini de çalışabilecek daha light bir tema sunabiliriz teknik alt yapı el verdikçe, üzerinde calisacagim bu hafta içerisinde...
opera mini şu haliyle sorun çıkarmıyor ki c6-01 ve e5-00 de denedim sorun yok sadece tema aydıklık göz yoruyo mavimsi bi gri hoş olurdu arka plana

Tepkiler: arslanla

Uhops

Üye

Tamam altaki değişikleri kaydetmediğim için olmuş, online veya offline yazısı daha güzeldi ama gitmiş(mobiller içn heralde ) Ve bugün asha 303 telefonun kendi tarayıcı ile sitenin anasayfasına 7-8 saniyede girdim.(wi-fi belki yavaştır daha hızlıda olabilir) Ve son olarak önceden yazdığımız mesajı silebiliyorduk o gitmiş galiba işe yarıyordu bazen.

Tepkiler: Buğra ve arslanla

arslanla

Üye
forum eski haline göre güzel olmuş bazı sorunlar düzelmiş. Yuvarlağın sürekli dönmesi sorunu düzelmiş teşekkürler ama bu sefer de beğeniye basıyorum beğenenler arasında nickim çıkmıyor...

Tepkiler: asigsasi

ANIL

Admin

Online ve offline yazısı yerine nokta geldi. Sadece mobil için değil yani. Bence böyle daha iyi duruyor.

Tepkiler: asigsasi ve arslanla