Ben şunu anlamıyorum mobil kullananlar beğen butonu avatar olmaması alıntı... şikayetçi idi buna bende dahil geliştirme yapılacaktır elbet bir şey yapılıyor isteğinize göre onu da beğenmiyorsunuz
arkadaşlar biraz sabır lütfen. Şu anda daha yeni başladık. Tabi ki bu kadar büyük bir sitenin bir gecede kusursuz bir şekilde yeni yapıya taşınması düşünülemez. Ama bu yapının verdiği imkanlarla yakın zamanda yapılacak düzenlemelerle hepimiz Türkiye'nin en iyi forumuna sahip olduğumuzu tekrar anlayacağız. Şimdilik fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama hem kullanışlılıkta hem de hız olarak hayal gucınuzu serbest bırakabilirsiniz
arkadaşlar biraz sabır lütfen. Şu anda daha yeni başladık. Tabi ki bu kadar büyük bir sitenin bir gecede kusursuz bir şekilde yeni yapıya taşınması düşünülemez. Ama bu yapının verdiği imkanlarla yakın zamanda yapılacak düzenlemelerle hepimiz Türkiye'nin en iyi forumuna sahip olduğumuzu tekrar anlayacağız. Şimdilik fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama hem kullanışlılıkta hem de hız olarak hayal gucınuzu serbest bırakabilirsiniz
Arkadaşlar lütfen yapılan değişiklikleri görelim eskide kalmayalım çok güzel bir yazılım bu her geçen gün ufak tefek sorunlar düzeliyor eskiyi istemek yerine yeniyi benimseyip yöneticilerimize yardımcı olalım bizimle uğraşmaktan bir kaç ayrıntıyı kaçırıyor olabilirler biraz sabır gösterelim lütfen
@EroL bide şu konu içindeki en üstte duran 2 kare reklam var ya onu değiştirin ya konuların görünüşünü bozuyor o iki karayi kaldırın yerine leaderboard(728x90) biçimini koyun o daha hoş duracağını sanıyorum
bir leaderboard da konunun sonuna koyarsınız olur biter bu bi tavsiye