Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bazı konuların tonu kırmızımsı acaba bunun nedeni nedir ?
Sarı arka planlı olanlar "Sabit Üst Konu" anlamına geliyor. Kırmızı arka planlı olarak sizin mesajınızdan sonra "Okunmamış Mesaj Var" anlamında.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama şu sorun ne zamandır gözüme çarpıp duruyor.
@Ozan abi ?

Son düzenleme:
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Çok aktif konularda, Az önce yazması normal çünkü az önce yazılmıştır ancak sonrasında 20 mesaj yazıldıysa 2 sayfa ilerler zaten. Zaman sorunu tespiti için, Az Önce yazısının üzerine gelin size gerçek tarih sati gösterecek.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Serhan

Serhan

Üye
Ya bana 30-31 bildirim geldi açtım baktım yarısından fazlası "... bu konuya puan verdi" diyor.
Bunu kapatabilirmiyiz ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Serhan

Serhan

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Gözüme takıldı da, Profili görüntüleyince; Ratings Received yani Alınan Puanlar, bu nedir bu konuda bahsettiğiniz yeni aktivite progrtamı bu mu yoksa? :d:
Benden kaçmaz :kıskıs:

@Nextman
@papakudioflu
@Ozan
@Reşwan
@Praetor
@EroL

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye

Gözüme takıldı da, Profili görüntüleyince; Ratings Received yani Alınan Puanlar, bu nedir bu konuda bahsettiğiniz yeni aktivite progrtamı bu mu yoksa? :d:
Benden kaçmaz :kıskıs:

@Nextman
@papakudioflu
@Ozan
@Reşwan
@Praetor
@EroL
Bu bayadır var yalnız. Hatta forumun üstündeki yardımcı olan tabloda en sağda yöneticilerin puanları var fakat birkaç aydır hep 0 da kalmış :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu bayadır var yalnız. Hatta forumun üstündeki yardımcı olan tabloda en sağda yöneticilerin puanları var fakat birkaç aydır hep 0 da kalmış :D

aaa tamam hatırladım vardı sahi, yazıyı ingilizce görünce farklı bir sistem geliyor sandım :ah
I'm sorry :blush:

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
cyborg78

cyborg78

Üye
son cevaplar en üstte ilginç baya değişiklik olmuş görmeyeli, aynı bi forum gibi olmuş ama o eskilerden ( vBulletin Version 3.8.2 ) bulettin o :bigstar:

fark ettimde bulettin gibi bu xenforo son cevapları anında çıkarmıyo ilginç bir sistem, çok ilginç, xenforo nun cezbedici yanı face gibi bildirim vermesi buda güzel

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
son cevaplar en üstte ilginç baya değişiklik olmuş görmeyeli, aynı bi forum gibi olmuş ama o eskilerden ( vBulletin Version 3.8.2 ) bulettin o :bigstar:

fark ettimde bulettin gibi bu xenforo son cevapları anında çıkarmıyo ilginç bir sistem, çok ilginç, xenforo nun cezbedici yanı face gibi bildirim vermesi buda güzel
Verilerin anlık çekilmesi milyonlarca veri olan bir veritabanından oldukça imkansız bir hal almaktadır, yazılım ne olursa olsun cache mekanizmalarıyla verilerin dakika yada saatlerde cache lenerek en kullanışlı şekilde ziyaretçilere sunulması gerekmektedir. Şu an son cevaplar bölümünde 3 dakikalık ufak bir cache mekanizmamız var.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
Invoke

Invoke

Üye
@Ozan , "Maxicep dışında bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz" sayfası için üyelerin "seçimimi hatırla", "bunu artık sorma" gibi bir seçeneği olması mümkün mü?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Serhan ve @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
@Ozan , "Maxicep dışında bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz" sayfası için üyelerin "seçimimi hatırla", "bunu artık sorma" gibi bir seçeneği olması mümkün mü?
Bence de mantıklı bir eklenti olur

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Maalesef tüm linklerden, yönlendiren sayfa olarak direkt sorumlu olmamak adına bu sekilde sürekli başka sayfaya yönlendirildiği mesajı vermemiz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@, Buğra ve cyborg78
exp_l0it

exp_l0it

Üye
mesajı 1000 harf ile sınırlasak çok şeyi mi sınıtlamış oluruz?

Üst Alt