Yöneticiler de katılabiliyor muAyrıca konuları değerlendirdiğinizde ilerleyen zamanlarda değerlendirmelerinize göre bir puan sistemi ve ödüllü yarışmalar düzenlenebilir.

Evet bildirimleri isteyenler artık kısıtlayabilir.
Uyarı Seçenekleri sayfanızdan, en alta eklenen yeni seçenek ile
İzlediğim konuya oy/değerlendirme verildiğinde
İzlediğin konuya herhangi biri konuya oy verdiğinde / değerlendirdiğinde bildirim gelsin mi?
seçeneği işaretini kaldırmanız durumunda, konuyu değerlendirme uygulamasından bildirim almazsınız.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Değerlendirme bildirimlerini kapatırsanız artık hiç gelmez, açarsanız takip ettiğiniz konular değerlendirildiğinde gelir. Değiştirilebilme derken anlamadım tam kastedileni ? Tek seçenek var ya bu bildirimleri istiyorum ya istemiyorum, tıpkı diğer bildirim ayarlarınız gibi ;İyi oldu. Değiştirebilme olacak mı peki?
Değerlendirmeyi yani oylamayı değiştirme olabilir mi? 5 yıldız verdim mesela değiştirip 1 yıldız yapabilir miyim?Değerlendirme bildirimlerini kapatırsanız artık hiç gelmez, açarsanız takip ettiğiniz konular değerlendirildiğinde gelir. Değiştirilebilme derken anlamadım tam kastedileni ? Tek seçenek var ya bu bildirimleri istiyorum ya istemiyorum, tıpkı diğer bildirim ayarlarınız gibi ;
https://www.maxicep.com/forum/account/alert-preferences
Abi eline sağlık sağol bu iyi olduEvet bildirimleri isteyenler artık kısıtlayabilir.
Uyarı Seçenekleri sayfanızdan, en alta eklenen yeni seçenek ile
İzlediğim konuya oy/değerlendirme verildiğinde
İzlediğin konuya herhangi biri konuya oy verdiğinde / değerlendirdiğinde bildirim gelsin mi?
seçeneği işaretini kaldırmanız durumunda, konuyu değerlendirme uygulamasından bildirim almazsınız.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şahsi düşüncem şu anki hali gayet iyiEvet katılıyorum.En azından sitenin temasıyla bütünlük sağlaması açısından mavi olabilir.