Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Forum a girmek için FORUM yazan yere tıkladığımda reklam açılıyor. Cevap yazma yerine cevap yazmak için tıkladığımda mevcut siteden çıkıp reklam sitesine gidiyorum. Forumun her yeri reklam olmuş :kotu:Az önce yazdığım mesajı göndermek için CEVAPLA ya bastım ve yeni bir reklam daha açıldı:

Resim url ekleme yerine tıkladığımda tekrardan aynı şey oldu. MaxiCep sitesi çok kötü durumda. :kotu:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Forum a girmek için FORUM yazan yere tıkladığımda reklam açılıyor. Cevap yazma yerine cevap yazmak için tıkladığımda mevcut siteden çıkıp reklam sitesine gidiyorum. Forumun her yeri reklam olmuş :kotu:Az önce yazdığım mesajı göndermek için CEVAPLA ya bastım ve yeni bir reklam daha açıldı:

Resim url ekleme yerine tıkladığımda tekrardan aynı şey oldu. MaxiCep sitesi çok kötü durumda. :kotu:

Merhaba baron, tarayıcın oiq.sandtypecaselinage.com denen bir yan uygulamayla enfeksiyon kapmış durumda, tarayıcınının genetik yapısını bozmuş durumdasın, aynı şekilde diğer tarayıcılarınada bulaşacaktır yada bulaşmıştır. Bu tür kötü amaçlı yazılımlar kişisel bilgilerinize kadar uzanırı haberin olsun, daha dikkatli olmalısın.

Kötü amaçlı yazılımları kaldırıp web tarayıcılarını temizlemek ve ana sayfayı değiştirmek için bu proğramı yüklemelisin biraz kurcalarsan çözersin sanırım
Maxicep'te bu tarz reklamlara yer yok kardeşim :) bir kaç ufak tefek reklam bu denli rahatsız edici olamaz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, The Shadow, Nextman ve 4 diğerleri
phasan

phasan

Üye
Opera miniden anket oy kullanamıyorum

0MG90

0MG90

Üye

AdwCleaner ile temizleyebilirsin reklam çıkaran şeyleri

Eski forumdaki gibi kaç mesaj-konu beğendiğimiz belli olabilir mi?Yazı stili düzelmeyecek mi?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
cyborg78

cyborg78

Üye
google chrome'de sağa taraf "pert" küçük yazılar, en üstte 3 kelimeler aynı kaydırık kuyturuk şekilde :ah

Son düzenleme:
Serhan

Serhan

Üye
Eski sistemdeki gibi yazı tipi düzenleme olmayacak mı ?

cyborg78

cyborg78

Üye
Eski sistemdeki gibi yazı tipi düzenleme olmayacak mı ?
bende genelde eski sistemleri kullanıyorum mesela vbulletin gibi olanları, xenforo'da bildirim olayı güzel bide bağlantı biraz daha hızlı olsa, daha iyi olucak kanatimce, nekadar uygulama okadar uzaklaşmak bence ordan "bana göre" = hız önemli bu tür platformlarda= :bigstar:

Serhan

Serhan

Üye
--nasıl yani ? --seneçekler mevcut :)
bu da iki farklı yazı tipi, yazı boyutunun hemen yanında yazı tipi seçimi var

Yok hep her mesajda uğraşmıyoduk bikere ayarlyoduk hep aynı kalıyordu her mesajda :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

ErenMSC

Üye
Güzel bir özellikti aslında

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Baya göz yorucu. Yaşlılıktan olsa gerek...

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve Nextman
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Tablet görünümünde konuların altına benzer konular eklense güzel olurdu :)

SHS

SHS

Üye
Haftalar önce yazdığım mesaja niye flood oluyo mesaj, mesela ben konuyu güncelledim bunu da mesajla belirtcem illa birleşmesi mi lazım

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve mürteza16
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Haftalar önce yazdığım mesaja niye flood oluyo mesaj, mesela ben konuyu güncelledim bunu da mesajla belirtcem illa birleşmesi mi lazım
Artık 3 Gün sonra yazılan mesajlarda birleştirme olmayacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., SHS, Bahadir_fb ve 2 diğerleri

Üst Alt